Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ: "ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΕΔΕΙΞΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ 4 ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ"!!!

Στην εκπομπή του Libero 107.4 "Στο πέναλτι" φιλοξενήθηκε ο πρώην πλέον προπονητής του Άρη Σάκης Τσιώλης και τοποθετήθηκε στην αποχώρησή του από την ομάδα, στους λόγους που έφεραν αυτήν την κατάληξη καθώς επίσης και  για αγωνιστικά θέματα του Άρη αλλά και για τον ερχομό των "4" του Βόλου.




Αναλυτικά τα όσα είπε:


"Υπήρχε χημεία με την ομάδα, την διοίκηση, τον κόσμο, ωστόσο στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι διαφορετικά".


Για τον λόγο που αποχώρησε και αν τα παράτησε:
"Προδοσία για μένα το να τα παρατήσω τόσο εύκολα. Αλλά για να δούμε την πραγματικότητα ο Άρης είναι χωρίς νίκη τις 6 πρώτες αγωνιστικές και κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα. Έτσι σε συζήτηση με την διοίκηση κρίναμε πως αυτή η αλλαγή θα βοηθήσει πολύ στο να αλλάξουν τα πράγματα. Μάλιστα εξετάσαμε και άλλες παραμέτρους αλλά η μόνη λύση ήταν αυτή".


Για το τι έφταιγε:
"Οι παίκτες εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια. Απλά η ψυχολογική πίεση που υπήρχε και κάποια άσχημα σχόλια προς το πρόσωπό μου, έριχνε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Για αυτό τον λόγο αποχώρησα για να βοηθήσω την ομάδα.


Το κακό είναι πως δεθήκαμε πολύ στον Άρη και με τους παίκτες και με την διοίκηση και δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η αποχώρηση. Αλλά έτσι έπρεπε να γίνει για να βελτιωθεί ο Άρης".


Για τα άσχημα αποτελέσματα:
"Μετά το ματς με τον Ατρόμητο αλλά και την Ξάνθη υπήρχε διαφορετικό πρόσωπο στις προπονήσεις με αυτό στους αγώνες. Επίσης είχαμε και μεγάλο πρόβλημα στην θέση του φορ. Τραυματίστηκε στις αρχές και ο Τσέζαρεκ και στην συνέχεια χάσαμε και τον Σολτάνι λόγο της αποβολή και όλο αυτό δημιούργησε πρόβλημα σε μας".


Για τον Γιάκομπ:
"Ο Γιάκομπ δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή...αλλά η τελευταία. Προσπαθήσαμε να φέρουμε διάφορους, όπως ο Λίντς, ο Μήτρογλου και ο Μάντζιος. Είχα μάλιστα ζητήσει έναν αμυντικό και έναν επιθετικό, αλλά δυστυχώς όταν φτάναμε κοντά στην απόκτηση της μεταγραφής κάποιου παίκτη τότε πάντα κάτι την χαλούσε ακριβώς στην τελευταία στιγμή. Έτσι "μείναμε" με την επιλογή του Γιάκομπ. Ο οποίος μάλιστα ήθελε χρόνο κάτι που πίεζε πολύ εμάς και ακόμη περισσότερο μετά την έλλειψη του Σολτάνι".


Για τον Σολτάνι:
"Ο Σολτάνι είναι πολύ καλός παίκτης και αυτό φάνηκε και στην προετοιμασία. Ο Καρίμ είναι ο δεύτερος επιθετικός της ομάδας και ήταν παράλληλα μια λύση για την επίθεση".


Για τον Άρη και τις αλλαγές που γίνονταν κατά την διάρκεια του αγώνα:
"Στο ματς με τα Γιάννενα ο Άρης έπαιξε υπέροχα. Έτσι ήταν η ομάδα που θέλουμε. Αλλά ένα πέναλτι που δεν δόθηκε μας στέρησε την νίκη.


Για τις αλλαγές που γίνονται μέσα στον αγώνα. Ο Βιερίνια στο μεταξύ μας παιχνίδι από 10αρι μεταφέρθηκε σε πλάγιος επιθετικός. Αυτές οι αλλαγές γίνονται μόνο για τους παίκτες που παίζουν πίσω από τον σέντερ φορ και όχι από όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτές οι αλλαγές γίνονται και στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δηλαδή αλλάζεις τους Νέτο και Καστίγο μεταξύ τους και όχι τον Μίσελ που παίζει αριστέρό μπακ να τον βάλεις δεξί. Επίσης δεν κουνήσαμε και τον Γιάκομπ. Αυτοί που αλλάζουν θέσεις είναι οι παίκτες πίσω από τον σέντερ φορ".


Για το αν είχε στο μυαλό του κατά την προετοιμασία τους "4" του Βόλου:
"Δεν τους είχα στα υπόψιν μου".


Γιατί τους πήρε:
"Ο Άρης που επένδυσε για το μέλλον, για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι παίκτες αυτοί δεν είναι έτοιμοι και σε 15-20 μέρες θα προσφέρουν πολύ στην συνέχεια. Για τους Ούμπιντεζ και Σανκαρέ όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν θα πουλούσα ακόμη και το σπίτι μου για να τους φέρω στην ομάδα. Οι παίκτες μόλις θα είναι έτοιμοι θα "βγάλουν μάτια".


Για τον Νέτο:
"Ο Άρης όταν ήρθα πέρσι ήταν 1 βαθμό πριν τον υποβιβασμό. Ωστόσο τότε που ήρθα πέσαμε στην δουλειά. Ο Νέτο ήταν ότι καλύτερο για εμάς τότε και μας βγήκε. Φέτος τον προόριζα για δεξί χαφ και γιατί μου βγήκε αλλά και γιατί πίσω είχα τον Βανγκέλι. Κι όταν έφυγε ο Βανγκέλι πάλι τον είχα για αυτή την θέση καθώς είχα πληροφορηθεί την άφιξη των "4" του Βόλου. Τελευταία όμως  ο Νέτο δεν ήταν και πολύ καλά, δεν του βγήκαν και τα παιχνίδια για αυτό τον λόγο και "έπεσε"".

Για την επιλογή τον να έρθει στον Άρη:
"Ήρθα σε αντίθεση με πολλές ομάδες και αυτό γιατί το μεγαλείο του λαού του Άρη με έπεισε να έρθω"

Για το τι θα άλλαζε αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω:
"Νομίζω ότι θα δούλευα αναγκαστικά με το ίδιο ρόστερ (και εννοώ το πλήθος των ατόμων) απλά ίσως άλλαζα τον τρόπο προπόνησης. Επίσης θα άναβα και λαμπάδες ούτως ώστε να μπαίνανε τα δοκάρια στα δίχτυα".

Για τον Βράνιες:
"Ο Βράνιες είναι ένας παίκτης βαρόμετρο ο οποίος είναι πολύ καλός και όταν έρθει σε καλή κατάσταση θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα".

Για το στυλ του προπονητή που ταιριάζει στον Άρη:
"Στον προπονητή μεγάλο πράγμα είναι η φιλοσοφία. Αν ήμουν πρόεδρος θα καθόμουν μαζί του θα μιλούσαμε και αν έβλεπα ότι η φιλοσοφία του ταιριάζει με της ομάδας τότε θα τον έπαιρνα".

Κλείνοντας ο κ. Τσιώλης τόνισε:
Ευχαριστώ την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση της ομάδας και ποιος ξέρει...ίσως στο μέλλον συναντηθούμε ξανά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ