Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΠΑΟΚ για πρόκριση με Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην Τούμπα - Η τηλεοπτική μετάδοση

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στο γήπεδο της Τούμπας, την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, με στόχο να οδηγήσει σε πρόκριση την ισοπαλία 1-1 του αγώνα στο Κίεβο. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις
21.00, με τον αγώνα να μεταδίδεται απευθείας από το COSMOTE SPORT 1HD σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου, ενώ στο ρεπορτάζ θα βρίσκονται οι Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας, Πάρης Τσελεπίδης και Γιώργος Σόμπολος.

Οι συνδρομητές μπορούν να συντονιστούν από τις 20.00 στο COSMOTE SPORT 1HD για την pre-game εκπομπή της αναμέτρησης, με καλεσμένο τον Νίκο Καραγεωργίου, ο οποίος θα σκιαγραφήσει τους δύο αντιπάλους και θα αναλύσει τα πλάνα των δύο προπονητών.

Με το τέλος του αγώνα το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί ζωντανά στο ίδιο κανάλι με το post-game της αναμέτρησης, εκεί όπου θα προβληθούν ζωντανά όλες οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.


Καμπάλα-Παναθηναϊκός

H COSMOTE TV θα μεταδώσει από το Μπακού και τον αγώνα της Καμπάλα με τον Παναθηναϊκό. Την περιγραφή θα κάνει ο Πάνος Βόγλης και το ρεπορτάζ θα καλύψει ο Αποστόλης Πάνος. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20.00, στο COSMOTE SPORT 2HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ