Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Κρατάει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ για δύο ακόμα ταινίες!

Αν και ο ίδιος είχε δηλώσει πως θέλει να «απελευθερωθεί» και είχαν κυκλοφορήσει ονόματα που θα μπορούσαν να υποδυθούν τον πράκτορα 007

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, λέει ο λαός και θα ταίριαζε απολύτως στον Ντάνιελ Κρεγκ, που αν και δήλωνε πως ο Τζέιμς Μποντ έχει τελειώσει γι' αυτόν και θα προτιμούσε να προχωρήσει μπροστά.

Φαίνεται όμως πως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα για να δούμε τον πρώτο μαύρο ηθοποιό στο ρόλο, καθώς σύμφωνα με την βρετανική The Sun, ο 49χρονος σταρ υπέγραψε πρόσφατα όχι για μία, αλλά για δύο ακόμα ταινίες. «Έγιναν πολλές συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, αλλά τελικά πείστηκε ο Ντάνιελ να πρωταγωνιστήσει σε δύο ακόμα ταινίες», δήλωσε πηγή από την παραγωγή στην εφημερίδα.

Ήδη ο Κρεγκ έχει υποδυθεί τον διάσημο πράκτορα 007 σε τέσσερις ταινίες και υπολογίζεται πως η επόμενη θα είναι έτοιμη τον Νοέμβριο του 2019.

Ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες, οι New York Times είχαν επικαλεστεί πηγές που ανέφεραν πως ο Κρεγκ θα κρατούσε το ρόλο του και στις επόμενες ταινίες.

Και όλα αυτά, παρά το ότι το 2015, ο Ντάνιελ Κρεγκ έλεγε στο περιοδικό Time Out: «Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το γυαλί και να απελευθερωθώ. Τελειώσαμε. Αυτό που θέλω μόνο είναι να προχωρήσω μπροστά. Όταν ρωτήθηκε αν το εννοούσε για πάντα, απάντησε, «τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ