Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Full display, βελτίωση κάμερας και απόδοση μπαταρίας για το επερχόμενο Huawei Mate 10

Το Huawei Mate 10 είναι το επερχόμενο flagship phablet της Huawei με το οποίο θέλει να πάει ένα βήμα ακόμη παραπέρα. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως το Mate 10 θα είναι μια συσκευή full display.
Ο Richard Yu, επιβεβαίωσε ότι ο Mate 10 θα είναι εξοπλισμένο με full display. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία δεν θα κατασκευάζει ow-end smartphones..

Από τις αρχές του μήνα, οι διάφορες φήμες και πληροφορίες ανέφεραν πως το Mate 10 θα είναι μια συσκευή όλο οθόνη. Πράγμα που σημαίνει πως και Huawei θα ενσωματώσει την τάση όπως της Samsung με το Galaxy S8 και της LG με G6 με αντίστοιχες σχεδόν οθόνες. Μην ξεχνάμε πως η Huawei κατέχει την τρίτη θέση στην παγκόσμια αγορά.

Το Huawei Mate 10 αναμένεται να κυκλοφορήσει παράλληλα σχεδόν με το επόμενο iPhone της Apple.Επιπλέον, ο Yu ανέφερε πως το Mate 10 θα προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση μπαταρίας, βελτιωμένες δυνατότητες για την κάμερα και άλλα χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν στην εταιρεία να ανταγωνιστεί πλέον στα ίσια την Apple. Παρόλο που ο Yu επιβεβαίωσε τις παραπάνω λεπτομέρειες, δεν επιβεβαίωσε την ακριβή διαμόρφωση των παραπάνω χαρακτηριστικών.

Προηγούμενες φήμες έκαναν γνωστό ότι το Huawei Mate 10 θα διαθέτει full display 6” ιντσών από την JDI -Full Active Display. Με αναλογία 18: 9 και ανάλυση οθόνης 2.160 x 1.080 pixels.

Επεξεργαστής για το επερχόμενο μοντέλο αναμένετε ο Kirin 970, ο οποίος θα βοηθήσει το Mate 10 ώστε να προσφέρει καλύτερη απόδοση στα της μπαταρίας. Θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα – Leica και παράλληλα θα υποστηρίζει 3D sensing.

Δεδομένου ότι υπάρχει μικρότερο περιθώριο στις low-end συσκευές, η εταιρεία θα σταματήσει την κατασκευή τους. Αυτό όπως γίνεται αντιληπτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα δημιουργεί smartphones για τη high-end mid-range κατηγορία. Η Huawei εταιρεία θα επικεντρωθεί περισσότερο στην πώληση των smartphones της σε αναπτυγμένες περιοχές όπως η Ευρώπη, η Κίνα και η Ιαπωνία…


ChinasMobile.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ