Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Άγιαξ - ΠΑΟΚ: Η τηλεοπτική μετάδοση

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την πρόκριση του στους ομίλους του UEFA Champions League και
ο ΟΤΕ TV σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθείτε στην Amsterdam Arena, για το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης, με τον Άγιαξ!

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το παιχνίδι της Τρίτης 26/7 στις 21.45 στο OTE SPORT 1HD!

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, “Αίαντας” βρίσκεται στο δρόμο του "Δικεφάλου του Βορρά" για πρώτη φορά, έπειτα από 6 χρόνια, με τον τότε σκόρερ -και στα δυο ματς- Βλάνταν Ίβιτς, να κάθεται σήμερα στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΤΕ TV έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να σας προσφέρει όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν τη συνάντηση. Πριν τη σέντρα,  στις 21.00, στο OTE SPORT 1HD η ειδική pregame εκπομπή, θα ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις των ομάδων, αλλά και για τον τρόπο που θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας, θα επιστρέψουμε στο στούντιο του OTE TV και στην postgame εκπομπή. Θα γίνουν συνδέσεις με το Άμστερνταμ για να παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Επίσης, οι δημοσιογράφοι των καναλιών ΟΤΕ SPORT θα μας εξηγήσουν λεπτομερώς πώς κρίθηκε το αποτέλεσμα.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League από όπου και αν βρίσκονται, μέσω της υπηρεσίας OTE TV GO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ