Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ο Θοδωρής Μανιάτης τραγουδά για τον φίλο του Ανδρέα

Έχετε σκεφτεί ποτέ όλα αυτά τραγούδια των αγαπημένων μας καλλιτεχνών που ακούμε καθημερινά πως δημιουργήθηκαν; Πόσο εύκολο είναι να γράψεις ένα τραγούδι έτσι ώστε να κάνεις τον κόσμο ακούγοντάς το να ταξιδεύει και να του γεννιούνται συναισθήματα που μόνο η μουσική μπορεί να δημιουργήσει;
Πολλά λοιπόν απο αυτά τα αγαπημένα μας τραγούδια κρύβουν απο πίσω τους μια μικρή ιστοριούλα. Άλλες φορές χαρούμενη, άλλες φορές δύσκολη, άλλες φορές κάτι σχεδόν ασήμαντο αλλά πάντα κρύβουν εμπειριες βγαλμένες μέσα απο την ζωή μας.


Πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι κρύβεται μια πολύ δυνατή ανθρώπινη ιστορία. Το έγραψαν η Σοφία Ιωαννίδου και ο Παύλος Δενεσίδης έπειτα από επιθυμία του ίδιου γνωστού τραγουδιστή Θοδωρή Μανιάτη. Είναι αφιερωμένο στον φίλο του Ανδρέα που εδώ κ μήνες παλευει να ειναι στην ζωη λόγοσοβαρης βλαβης στο κεφαλι.

Εμείς να ευχηθούμε στον Ανδρέα καλή ανάρωση κ στον Θοδωρή Μανιάτη καλή επιτυχία σε κάθε του βήμα και πολλά πολλά ακόμη τραγούδια!!!


Thodoris Maniatis - Ena Giati | Official Audio Release Facebook Page: https://www.facebook.com/xronismuzic Για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ...



1 σχόλιο:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ