Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Ο STIG ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι ηθοποιοί είναι η ταύτισή τους με ένα ρόλο. Θυμηθείτε για παράδειγμα τον Robert Powell που υποδύθηκε τον Ιησού Χριστό το 1977 και πλέον τα παιδάκια (ειδικά στην Ελλάδα) πιστεύουν πως αυτός είναι ο Χριστός.

Ο Ben Collins ήταν ο Stig του πασίγνωστου Top Gear και όταν αποφάσισε να το αποκαλύψει αυτό κατέληξε στα δικαστήρια με το BBC και τους παραγωγούς που ήθελαν να μην κυκλοφορήσει το βιβλίο του. Ο πρώην Stig μπορεί να κέρδισε τη διαμάχη αυτή αλλά δε φαίνεται να εκτοξεύτηκε η καριέρα του από εκεί και έπειτα.

Για την ακρίβεια το μόνο που κατάφερε ήταν να γίνει ένας καλός κασκαντέρ στο Hollywood με την καριέρα του να κορυφώνεται, μέχρι τώρα τουλάχιστον, στις δύο ταινίες του James Bond, “Quantum of Solace” και “Casino Royale”. Πρόσφατα πάντως εθεάθη σύμφωνα με τις φήμες να συμμετέχει σε μια ακόμη από τις συνέχειες του θρυλικού πράκτορα της MI6 στην ταινία “Skyfall”.

Το σχετικό δημοσίευμα της Mirror ανέφερε πως ο Collins βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και μέσα από ένα κλουβί στην οροφή ενός ειδικά διαμορφωμένου Land Rover εμβόλισε ένα Audi για τις ανάγκες μια σκηνής ατυχήματος. Κανείς από τους ηθοποιούς δεν πληγώθηκε (όπως ΔΕΝ αναφέρει το δημοσίευμα), έτσι ο μοναδικός βαθιά πληγωμένος παρέμεινε ο Ben Collins που όσο και αν προσπάθησε, πρέπει να έχει ήδη συνειδητοποιήσει πως ο ρόλος του Stig είναι τόσο λαοφιλής που δεν μπορεί εκείνος να ανταποκριθεί.

Περισσότερα στο highoctane.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ