Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τη συγκέντρωση υπογραφών για την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε μια ομάδα πολιτών μέσω facebook, προκαλώντας αναταραχή στη Συγγρού! 

Στην συγκεκριμένη, μάλιστα, σελίδα παρατίθεται και ειδική φόρμα, που καλούνται οι επισκέπτες του ιντερνετ να συπληρώσουν, προκειμένου η διαδικασία να έχει επίσημα χαρακτηριστικά.

«Συμμετέχουμε στην ψηφοφορία με μοναδικό σκοπό να συγκεντρώσουμε ικανό αριθμό Ελλήνων Πολιτών ώστε νά αναγκαστεί ο Κώστας Καραμανλής νά επιστρέψει στην Αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας για τη Σωτηρία της Ελλάδας», επισημαίνεται στο εισαγωγικό σημείωμα της σελίδας που τιτλοφορείται «Συλλογή Υπογραφών Για Επιστροφή Του Ηγέτη».

«Συγνώμη που δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις αλλά ό σκοπός είναι πάρα πολύ σοβαρός και άς με συγχωρέσετε. Στη ψηφοφορία μπορούν νά συμμετάσχουν όλα τά μέλη της οικογένειας, φίλοι, συγγενείς, τοπικές οργανώσεις με κάθε μέλος τού ξεχωριστά. κ.τ.λ. αρκεί νά είναι άνω των 18 ετών. Στο σημείο όπου αναφέρει αριθμός δελτίου ταυτότητας μπορείτε νά βάλετε τον αριθμό τού τηλεφώνου σας», καταλήγει στο σημείωμα.

1 σχόλιο:

  1. Καλά τι να πούμε τώρα για την Μπανανία.
    Εντάξει έκανε ένα μεγάλο καλό ο Καραμανλής πήγε να μας απαγκιστρώσει απο τους Αμερικανούς αλλά μη τον θεοπειούμε κιόλας.

    Η αξιοκρατία απαιτεί προσόντα κι εργασία κύριοι.

    Πάρτε το χαμπάρι ο Ελληνας Ευρωπαίος δεν γίνεται. Δεν του αρέσει η τάξη. Μόνο με το ζόρι όπως πάει ο Παπανδρέου θα γίνουνε 5 καλά.

    Θα την πληρώσουν και αυτοί που δεν φταίνε θα πείτε. ΝΑΙ θα σας απαντήσω αλλά; έτσι πάει κοντά στα ξερά καίγονται και χλωρά τι να κάνουμε.

    Ας μιλούσανε τα χλωερά όταν βλέπανε. Όλοι έχουνε μερίδιο ευθύνης.

    Ρουσφέτι δεν θέλαμε όλοι;
    Απόδειξη ζητούσε η πλειοψηφία; όχι. Φάτε φόρους.

    Και τώρα μου λέτε εσείς για μια δημοσκόπηση στο facebook..

    Που για να ψηφίσεις πρέπει να είσαι πάνω απο 18..και ποιός θα το ελέγξει αυτό;

    Αντί για αριθμό ταυτότητας τηλέφωνο; και ποιός θα το τσεκάρει;

    Θα μπούνε αφελείς να ψηφίσουνε και τίποτα απο εκεί κα πέρα εκτός απο παιχνίδι εντυπώσεων.

    Αυτό δεν θέλουνε όμως;

    Πόσοι είναι οι σκεπτόμενοι και πόσοι τα πρόβατα;

    Ο Καραμανλής έφυγε γιατί αν δεν έφευγε θα "έφευγε" γενικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ