Σάββατο 29 Μαρτίου 2025

Pulled pork, σαγανάκι γαρίδες και καλτσόνε γεμιστά με κιμά και μοτσαρέλα έχει στο σημερινό μενού ο Βαγγέλης Δρίσκας


Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας  προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

Σήμερα Σάββατο 29 Μαρτίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένα ζυμαρικά και συγκεκριμένα πένες με σάλτσα λιαστής και χαλλούμι, ένα πιάτο για το καθημερινό τραπέζι. Στη συνέχεια, δοκιμάζουμε Pulled pork, το δημοφιλές ξεψαχνισμένο και μελωμένο χοιρινό από την Αμερική. Στο μενού, αμέσως μετά, έρχεται το κλασικό σαγανάκι γαρίδες με την πιο νόστιμη σάλτσα και ο chef ετοιμάζει και ένα ωραίο χυλωμένο ριζότο με αγκινάρες της άνοιξης. Το επεισόδιο κλείνει πολύ νόστιμα, με καλτσόνε γεμιστά με κιμά και μοτσαρέλα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές  με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ