Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Σήμερα Σάββατο 15 Μαρτίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με πλαστό από τη Θεσσαλία, μία κλασική πίτα με χόρτα και καλαμποκάλευρο. Στη συνέχεια, το μενού έχει χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μπίρας στο τηγάνι και σπαγγέτι πουτανέσκα, τη διάσημη σάλτσα από τη Νάπολη της Ιταλίας. Αμέσως μετά, ο chef ψήνει φαλάφελ και τα σερβίρει με αρωματική σαλάτα ταμπουλέ ψητών λαχανικών, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει την αυθεντική αμερικάνικη μηλόπιτα με τραγανή ζύμη και απίθανη αρωματική γέμιση με μήλα και κράνμπερις.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ