Κυριακή 16 Μαρτίου 2025

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει σήμερα ριγκατόνι πέστο, μοσχαράκι στη γάστρα, σουτζουκάκια και άλλες νοστιμιές


Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας  προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

Σήμερα Κυριακή 16 Μαρτίου, η πρώτη συνταγή είναι ριγκατόνι πέστο με κολοκυθάκια και αρακά. Για τη συνέχεια, έρχεται το μεσογειακό μοσχαράκι στη γάστρα, με χυλωμένο κρέας και σάλτσα με ξεχωριστή νοστιμιά. Ο chef φτιάχνει την πιο εύκολη αλευρόπιτα στο τηγάνι σε λίγα λεπτά, ενώ ετοιμάζει και τα κλασικά σουτζουκάκια που μοσχοβολάνε παράδοση. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά, με το αγαπημένο εκμέκ κανταΐφι.

 «Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές  με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ