Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Influencer βρήκε τραγικό θάνατο για μια selfie: Έπεσε από γέφυρα ύψους 192 μέτρων


Βρετανός influencer έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του μετά από προσπάθειά του να σκαρφαλώσει σε μια από τις ψηλότερες γέφυρες της Ισπανίας.

Ο 26χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή στη γέφυρα Καστίλλης-Λα Μάντσα, η οποία έχει ύψος σχεδόν 200 μέτρων και βρίσκεται στην πόλη Talavera de la Reina, 90 λεπτά από την Μαδρίτη.

Ο παππούς του σε δηλώσεις του, αποκάλυψε ότι η οικογένεια του προσπαθούσε να τον μεταπείσει όταν αποκάλυψε το τι ήθελε να κάνει μιας και το είχε αναφέρει και σε εκείνους προτού συμβεί το τραγικό ατύχημα, και εκείνοι προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν με κάθε τρόπο.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τεράστια θλίψη, με τους αγαπημένους του να τον περιγράφουν ως τον πιο γενναίο, στοργικό και αστείο άνθρωπο. Ο 26χρονος είχε τεράστιο υλικό στο instagram από τις καθημερινές περιπέτειές, και την ζωή του.

Μάλιστα το να επισκεπτόταν ψηλά κτήρια ήταν κάτι το οποίο είχε ξανά κάνει, αφού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν τόσο φωτογραφίες με εκείνον σε ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης αλλά και μια άλλη σε μια τεράστια σκαλωσιά με θέα την πόλη του Λονδίνου.


Οι γονείς του ανέφεραν ότι του άρεσε να ζει στο κίνδυνο και δεν το έκανε για τα χρήματα, αλλά του προσέφερε τεράστια ευχαρίστηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο influencer δεν ήταν μόνος και είχε μαζί του έναν 24χρονο φίλο του, ο οποίος είναι σοκαρισμένος από την τραγωδία και προς το παρών δεν προκύπτουν κατηγορίες προς το πρόσωπό του. Μετά τον τραγικό θάνατό του 26χρονου το δημοτικό συμβούλιο της Talavera de la Reina απαγόρευσε την είσοδο στην γέφυρα θέλοντας να προστατέψει τους πολίτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ