Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα ματς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο Europa και του Παναθηναϊκού στο Conference


Η UEFA γνωστοποίησε σήμερα Τρίτη (22/10) τους διαιτητές για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού με Βικτόρια Πλζεν και με Μάλμε αντίστοιχα στο Europa League την Πέμπτη (24/10).

Το ματς του Δικεφάλου με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα θα σφυρίξει ο Ελβετός Ουρς Σνάιντερ (φωτο), με βοηθούς τους Μάρκο Ζούρτσερ και Μπένιαμιν Ζούρτσερ. Ο Ανόιεν Καναγκαασινγκάμ ορίστηκε 4ος, ενώ στο VAR θα είναι ο Λάιονελ Τσουντί.

Ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα ορίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με τη Μάλμε. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φιλίπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο, 4ος ο Ματέο Μαρτσενάρο, ενώ VAR ο επίσης, Ιταλός Τζανλούκα Αουρελιάνο.

Τον Πορτογάλο διαιτητή Αντόνιο Νόμπρε όρισε η UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Τσέλσι (19:45), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι Πέδρο Ριμπέιρο και Νέλσον Περέιρα, τέταρτος διαιτητής ο Γκουστάβο Κορέια και στο VAR ο Αντρέ Ναρκίσο με τον Έλντερ Μαλιέιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ