Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Τουρίστας ζήτησε τατουάζ «αγάπη, ειρήνη» και κατέληξε με.... συνταγή φαγητού


Ένας τουρίστας έμεινε άναυδος όταν έμαθε τι πραγματικά έγραφε το νέο τατουάζ που έκανε μέσω των social media. Ο άνδρας, όπως αποκάλυψε, είχε επισκεφθεί ένα μαγαζί ώστε να χτυπήσει το νέο του τατουάζ το οποίο θα ήθελε να έγραφε «αγάπης και ειρήνης» και αντ' αυτού κατέληξε με Ταϊλανδέζικη γραμματοσειρά η οποία... αναφερόταν γεύμα φαγητού.

Ο άνδρας μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο Reddit, και εκεί οι φίλοι των social media του εξήγησαν ότι αυτό που έγραφε στο χέρι του, δεν ήταν αυτό που τελικά πίστευε ο ίδιος.

Το μήνυμα έγραφε Kaeng Khiao Wan Ped Kai, το οποίο στην πραγματικότητα μεταφράζεται ως «πικάντικο πράσινο κάρυ με κοτόπουλο». Αυτό το πιάτο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην Ταϊλάνδη.


Όταν έμαθε από τους χρήστες της εφαρμογής για το τι πραγματικά σήμαινε αυτό το τατουάζ, δήλωσε κάνοντας χιούμορ: «Αυτό το πιάτο, το δοκίμασα και ήταν ένα από τα πιο πικάντικα γεύματα που έχω φάει ποτέ.»

Ένας Ταϊλανδός χρήστης ωστόσο, του εξήγησε ακόμη ένα πρόβλημα το οποίο είχε προκύψει και δεν αφορούσε την σημασία του: «Λυπάμαι πολύ, αλλά οι Ταϊλανδοί δεν αναφέρονται έτσι στο πιάτο. Είμαι Ταϊλανδός και ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποκαλέσει το πράσινο κάρυ «Kaeng Khiao Wan Ped Kai». Εμείς απλά το αποκαλούμε «Gaeng Khiao Wan Kai». Αλλά τουλάχιστον η ορθογραφία είναι σωστή», έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ