Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Η σοκαριστική ταινία τρόμου που οι θεατές πετάγονται αμέσως έξω από την αίθουσα και κάνουν εμετό


Οι λάτρεις των ταινιών τρόμου άρχισαν να ουρλιάζουν και να κάνουν εμετό χθες το βράδυ στην πρεμιέρα του «Terrifier 3» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μερικοί μάλιστα ήταν τόσο αηδιασμένοι που πετάχτηκαν από τις θέσεις τους μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά της slasher ταινίας.

Το σκληρό sequel, σε σκηνοθεσία Damien Leone, άφησε ορισμένους θεατές σοκαρισμένους και τουλάχιστον ένας έκανε εμετό κατά τη διάρκεια της προβολής.

Για τους ανθρώπους που μπορούν να απολαύσουν την εφιαλτική τρίτη ταινία, ωστόσο, ήταν μια ικανοποιητική εμπειρία. Στο Rotten Tomatoes την έχουν βαθμολογήσει με το 93% του «tomatometer» τους.


Τι συνέβη στην πρεμιέρα της ταινίας τρόμου

«Υπήρχαν 11 συνολικά αποχωρήσεις, εννέα κατά τη διάρκεια της πρώτης σκηνής, και ότι ένας θαυμαστής επιβεβαιώθηκε ότι είχε κάνει εμετό», σύμφωνα με το LADbible.

Ο Leone δήλωσε στο Bloody Disgusting: «Αν και μπαινόβγαινα στην προβολή, κατάφερα να δω κάποια τρελά πράγματα. Μια γυναίκα σηκώθηκε και έφυγε στη μέση της σφαγής στο ντους. Μια άλλη γυναίκα έφυγε από την προβολή και είπε ότι άρχισε να παθαίνει κρίση πανικού κατά τη διάρκεια μιας σκηνής που αφορούσε παιδιά όπου o Art υποδύεται έναν Άγιο Βασίλη».

Αφού επέζησαν από τη σφαγή του Art του Κλόουν το Χάλοουιν, η Σιένα και ο αδερφός της αγωνίζονται να ξαναχτίσουν τις κατεστραμμένες ζωές τους.

Ο Leone είχε υποσχεθεί προηγουμένως ότι το Terrifier 3 θα προωθούσε τον τρόμο ακόμη περισσότερο.

Είπε ότι μια σκηνή ήταν τόσο αηδιαστική όταν την γύρισαν που ένα μέλος του καστ σχεδόν έφυγε από το πλατό. Ο πρωταγωνιστής Ντέιβιντ Χάουαρντ Θόρντον ήταν αυτός που παραλίγο να κάνει εμετό.

Παίζει τον τρομακτικό Art the Clown και επιβεβαίωσε ότι οι τρομακτικές επιθέσεις ήταν δύσκολο να παιχτούν.

Μάλιστα, δόθηκαν σακούλες εμετού στους θεατές που παρακολούθησαν τη δεύτερη ταινία στις πρώτες προβολές το 2022 και ο σκηνοθέτης αναγκάστηκε να αντεπιτεθεί καθώς ισχυρίστηκε ότι ήταν κόλπο μάρκετινγκ.

«Σε όλους που λένε ότι οι αναφορές ανθρώπων που λιποθυμούν και κάνουν κατά τη διάρκεια των προβολών του Terrifier 2 είναι ένα τέχνασμα μάρκετινγκ, ορκίζομαι ότι η επιτυχία της ταινίας ΔΕΝ είναι», είχε πει τότε.

«Ο τύπος πίσω μου λιποθύμησε και έπεσε στην καρέκλα μου, ένας άλλος έφυγε επειδή δεν ένιωθε καλά, τον άκουσα να λέει. Και βγαίνοντας από την πόρτα του σινεμά άκουσα έναν τύπο να κάνει εμετό στο μπάνιο», είπε πει τότε ένας θεατής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ