Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Τι δουλειά έκανε ο Πιρς Μπρόσναν πριν γίνει ηθοποιός


Ανάλογα με την γενιά στην οποία ανήκει κανείς έχει ταυτίσει τον Πιρς Μπρόσναν και με κάποιον διαφορετικό ρόλο. Φυσικά, οι περισσότεροι αναγνωρίζουν στο γοητευτικό πρόσωπό του τον φανταστικό, υπερ- κατάσκοπο Τζέιμς Μποντ, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν συνδυάσει πιο πρόσφατα με το μιούζικαλ Mamma Mia.

Γεννημένος στην Ιρλανδία ο Πιρς Μπρόσναν έχει στο βιοβραφικό 100 και πλέον συμμετοχές σε ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ η πορεία του στη βιομηχανία του κινηματογράφου μετράει ήδη 40 χρόνια. Τι δουλειά έκανε, όμως, ο γοητευτικός πρώην 007 πριν γίνει ηθοποιός;

Όπως αποδεικνύεται, λοιπόν, η υποκριτική δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Μπρόσναν, αναφορικά με την επαγγελματική του πορεία. Μάλιστα, επί τρία συνεχόμενα χρόνια ασχολούνταν με κάτι αρκετά επικίνδυνο και στο οποίο σίγουρα το μυαλό σας δεν θα πήγαινε ποτέ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να τρώει φωτιές. Ναι, ακριβώς αυτό που μερικές φορές παρατηρείτε στα φανάρια στο δρόμο ή αν έχει τύχει ποτέ να παρακολουθήσετε από κοντά ή στην τηλεόραση κάποια παράσταση τσίρκο.

Και δεν πρόκειται για κάποιον αυτοδίδακτο ή ερασιτέχνη ζογκλέρ, αλλά για κάποιον που έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια για το πώς μπορείς να τρως τη φωτιά χωρίς στην ουσία να βλάψεις τον εαυτό σου. Συναντώντας κάπου τυχαία τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή, ο Μπρόσναν αρχικά αρέστηκε από το γεγονός ότι οι γυναίκες του γκρουπ έπρεπε από τη μέση και πάνω να είναι γυμνές για να μπορούν να κάνουν πράξη τη θεωρία, και έτσι παρακινήθηκε για να παρακολουθήσει τα σεμινάρια. Στην πορεία, όμως, αποδείχθηκε ότι είχε ιδιαίτερο ταλέντο στη συγκεκριμένη τεχνική, ανακαλύφθηκε από κάποιον ατζέντη τσίρκου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μαζί του, ώστε να λειτουργεί υπό την καθοδήγησή του.

Ωστόσο, όπως και ο ίδιος έχει αποκαλύψει στους Irish Times, πριν από την ενασχόλησή του με τη ζογκλερική ήταν πολύ καλός και στις τέχνες -ακόμη ένα κρυφό ταλέντο που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν για τον Μπρόσναν. Μάλιστα, ακόμη και σήμερα, η τέχνη, σε αντίθεση με τις φωτιές, φαίνεται να τον ενδιαφέρει αρκετά, καθώς πολλούς από τους πίνακές του μπορεί να παρατηρήσει κανείς στην προσωπική του σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ