Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ταλούλα Γουίλις: Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ με μικροσκοπικό μπικίνι σε καυτές πόζες


Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, Tallulah Willis, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram όπου μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με την ανιψιά της, την κόρη της αδερφής της, Rummer Willis. Βρίσκονται σε ένα από τα νησιά Φίτζι, όπως καταλαβαίνουμε από τη λεζάντα, αν και ότι ο προορισμός είναι εξωτικός το έχουμε υποψιαστεί από τη λευκή άμμο και τους φοίνικες.

Η Tallulah φοράει ένα πράσινο φλούο μπικίνι με κορδόνια και φωτογραφίζεται σε κάποιες αισθησιακές πόζες, με την αδερφή της, Scout, να γράψει στα σχόλια ότι είναι «καυτή».

Η ίδια μίλησε πρόσφατα για τη διάγνωσή της με αυτισμό, στα 29 χρόνια της:

«Έπαιρνα λάθος διαγνώσεις για πολλά χρόνια. Μόλις στα 29 μου έγινε η σωστή, ότι βρίσκομαι στο φάσμα του αυτισμού, αυτό είναι πολύ κοινό στις ενήλικες γυναίκες. Για μένα ήταν κάτι πολύ καινούριο και μόλις τον τελευταίο χρόνο μαθαίνω τι σημαίνει αυτό. Γιατί ο δικός μου αυτισμός είναι υψηλής λειτουργικότητας, οι δυσκολίες μου είναι κυρίως αισθητηριακές, είμαι πολύ ευαίσθητη στα ερεθίσματα που δέχομαι, ενώ οι άλλοι πιστεύουν ότι τα προβλήματα αφορούν την επικοινωνία.

»Ήταν μια ανακούφιση το να πάρω τη σωστή διάγνωση. Για να είμαι ειλικρινής, αναρωτιόμουν τι δεν πήγαινε καλά με εμένα, ένιωθα διαλυμένη, όταν έμαθα λοιπόν ότι κάποια στοιχεία του εαυτού μου δεν ήταν ελαττώματα αλλά απαιτούσαν κάποια επιπλέον εργαλεία αυτό με έκανε πιο επιεική απέναντι στον εαυτό μου. Ελπίζω και κάποιοι άλλοι, μαθαίνοντας για αυτό, να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους με μεγαλύτερη τρυφερότητα και κατανόηση.

»Από τότε που ήμουν μωρό ακόμα, τα μάτια του κόσμου ήταν στραμμένα πάνω μου, οπότε αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτή την πλατφόρμα για να μιλήσω. Ανέκαθεν ένιωθα την ευθύνη να δώσω σε αυτό ένα νόημα, γιατί νομίζω ότι και άλλοι άνθρωποι παρόμοιοι με εμένα, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, βρήκαν πάρα πολλές πληροφορίες στην κοινότητά μου. Είναι επώδυνο το να μη γνωρίζεις κομμάτια του εαυτού σου».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Tallulah Willis:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ