Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Αυτές είναι οι δύο θέσεις του αεροπλάνου που πρέπει πάντα να αποφεύγετε αν θέλετε να κοιμηθείτε


Όσοι επιλέγουν επιπλέον χώρο για τα πόδια θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, καθώς το κάθισμα μπορεί να μην εγγυάται τόση άνεση όση θα περίμεναν.

Οι ταξιδιώτες που ελπίζουν να κοιμηθούν λίγο στην επόμενη πτήση τους θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις παρακάτω συμβολές, καθώς αποκαλύφθηκαν οι δύο θέσεις που πρέπει πάντα να αποφεύγονται στο αεροπλάνο.

Ένας τακτικός επιβάτης αποκάλυψε τα μυστικά του για μια ξεκούραστη πτήση και είναι αρκετά απλά.

Λοιπόν, με τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες να προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση τους κατά την κράτηση του εισιτηρίου τους, οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τις πιθανότητες για μια ξεκούραστη και ήρεμη πτήση.

Ένας άτομο πρότεινε ότι όσοι δεν είναι σίγουροι για το πού θέλουν να καθίσουν, θα πρέπει να επιλέξουν ένα κάθισμα δίπλα στο παράθυρο.

Αυτό, αφενός δίνει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να ακουμπήσουν σε έναν τοίχο, αφετέρου μειώνει επίσης την πιθανότητα να ξυπνήσουν από ένα διερχόμενο καρότσι με φαγητό ή μια αεροσυνοδό.

Σύμφωνα με τον Frankie Caracciolo η επιλογή του καθίσματος «έχει μεγάλη σημασία», ιδίως όταν πρόκειται για ενοχλητικούς θορύβους που θα μπορούσαν να διακόψουν την ανάπαυση σας. Συνεπώς προτείνει να αποφύγετε το κάθισμα που βρίσκεται δίπλα στο διάδρομο, ακόμα και αν σας εξασφαλίζει λίγο επιπλέον χώρο για τα πόδια.

Μια άλλη θέση που δεν πρέπει να επιλέγουν όσοι επιθυμούν να ξεκουραστούν στο αεροπλάνο είναι τα πίσω πίσω καθίσματα, καθώς εκεί συνήθως βρίσκεται η τουαλέτα και η κίνηση είναι συχνή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ