Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Ριγκατόνι φούρνου, ναξιώτικο ρόστο με χοιρινό και καταπληκτικά γλυκά μαγειρεύει σήμερα ο Βαγγέλης Δρίσκας


Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας. Ο αγαπημένος chef επιστρέφει και είναι έτοιμος για ακόμα γευστικότερα πιάτα και συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης θα μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας  προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

Σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ο Βαγγέλης ετοιμάζει μία λαχταριστή μακαρονάδα για όλη την οικογένεια: Ριγκατόνι φούρνου stellata. Αμέσως μετά μας ταξιδεύει μέχρι τη Νάξο και φτιάχνει το τοπικό ρόστο με χοιρινό και χοντρό μακαρόνι και λίγο αργότερα ετοιμάζει εντυπωσιακά αφράτα cookies με γεύση Brownies. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή με λαβράκι στο φούρνο με λαχανικά και λεμονάτη σάλτσα. Την ώρα του γλυκού, ο Βαγγέλης ετοιμάζει  μία πρωτότυπη τάρτα με κρέμα καρυδιού και σταφύλια, για να τα απολαύσουμε λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα, όσο είναι ακόμη η εποχή τους.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ