Οι γαρίδες είναι από τα πιο νόστιμα και ευέλικτα θαλασσινά. Ταιριάζει ιδανικά σε μακαρονάδες, σαγανάκι, σαλάτες, αλλά και fish tacos. Ξέρεις όμως πώς να τις προετοιμάζεις σωστά για να είναι απίστευτα ζουμερές και λαχταριστές;
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thekitchn.com, το κρυφό συστατικό που απογειώνει τη γεύση της γαρίδας είναι το γιαούρτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μαρινάρετε τις γαρίδες σε ένα μίγμα από γιαούρτι (1 φλιτζ. για κάθε 1 1/2 κιλό γαρίδες), χυμό λεμονιού, φρέσκα μυρωδικά και σκόρδο στο ψυγείο για 30 λεπτά. Τα λιπαρά από το γιαούρτι θα τις κάνουν απίστευτα ζουμερές και γευστικές!
Το συγκεκριμένο tip είναι ιδανικό για όταν θέλεις να τις μαγειρέψεις στο γκριλ, αλλά και για άλλες συνταγές στο φούρνο ή το τηγάνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ