Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός - Άρης: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς


Μόλις στα δύο από τα δέκα τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Οι Πράσινοι μετρούν τρεις νίκες με 1-0, τρεις με 2-0 και ο Άρης έχει επικρατήσει δύο φορές με 1-0. Οι αναμετρήσεις που σκόραραν και οι δύο ήταν για τη διαδικασία των Playoffs, στις 18 Απριλίου 2021 στη νίκη των Κίτρινων με 2-1 και στις 14 Μαΐου 2023, όταν αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Αθήνα, αφού έχει 47 νίκες και 11 ισοπαλίες στα 65 ματς, αλλά οι Κίτρινοι έχουν αποσπάσει θετικά αποτελέσματα την τελευταία 20ετία. Την περίοδο 2020-21, μάλιστα, επικράτησαν εκτός έδρας τόσο στην κανονική περίοδο (1-0 με γκολ του Μαντσίνι), όσο και στα Playoffs (2-1 με γκολ του Μανού και του Ματέο Γκαρσία).

Στα δύο αυτά ματς προπονητής του Άρη ήταν ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, αφού στις 28 Απριλίου 2024, ο Άρης επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τα Playoffs του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ
  • 65 ΑΓΩΝΕΣ
  • 47 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
  • 11 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
  • 7 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
  • ΓΚΟΛ: 135-42

Η τηλεοπτική μετάδοση

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης κοντράρονται απόψε για την 9η αγωνιστική της Super League με τους γηπεδούχους να ψάχνουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και τους φιλοξενούμενους να παραμείνουν στην κορυφή.

Στον Παναθηναϊκό ο Αλόνσο θεωρείται «τελειωμένος» με τον Πογέτ να προκρίνεται ως επιλογή. Η ομάδα ψάχνει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από την Τσέλσι την ώρα που ο Φώτης Ιωαννίδης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.

Από την άλλη ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση πατώντας στην κορυφή ενώ η επέκταση του συμβολαίου του Μορόν έδωσε κι άλλη ώθηση.

Ο αγώνας Παναθηναϊκός – Άρης θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το συνδρομητικό Cosmote Sport 1 στις 18:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ