Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Κοιμηθείτε εδώ με δική σας ευθύνη – Το σπίτι του… τρόμου γίνεται Airbnb


Το διαβόητο σπίτι από την κλασική ταινία τρόμου του 1982 «Poltergeist» μετατρέπεται σε Airbnb και θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση για τους λάτρεις του υπερφυσικού.

Το σπίτι, το οποίο χτίστηκε το 1979, βρίσκεται στην περιοχή Simi Valley της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τη New York Post, πωλήθηκε την Παρασκευή για 1,28 εκατομμύρια δολάρια.

Ο νέος επενδυτής, ο οποίος προέρχεται από το Λος Γκάτος της Καλιφόρνια, φέρεται να θέλει να μετατρέψει το τεσσάρι σπίτι με τα τρία μπάνια σε ένα Airbnb που θα αναπαράγει το εμβληματικό σκηνικό της ταινίας.

Ωστόσο, οι λάτρεις του Halloween δεν πρέπει να ενθουσιαστούν ακόμη με την είδηση της ενοικίασης.
Σύμφωνα με το TMZ, το σπίτι δεν θα είναι έτοιμο στο Airbnb πριν τη «σκοτεινή» γιορτή της 31ης Οκτωβρίου, καθώς ο ιδιοκτήτης «θέλει να το κάνει τέλειο και να μην βιαστεί».

Το σπίτι του «Poltergeist», που βρίσκεται στη διεύθυνση 4267 Roxbury Street, κυκλοφόρησε στην αγορά τον Αύγουστο για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια.

Διαθέτει ένα φωτεινό σαλόνι με τεράστια παράθυρα, μια επίσημη τραπεζαρία και μια κουζίνα με σύγχρονες συσκευές.

Στον επάνω όροφο, υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας κρεβατοκάμαρας με ψηλά ταβάνια, ένα ιδιωτικό μπάνιο και μια ντουλάπα walk-in.

Η πίσω αυλή, που εκτείνεται σε 16.000 τετραγωνικά πόδια, διαθέτει μεγάλη ενσωματωμένη πισίνα και τζακούζι.

«Ναι, αυτό είναι το σπίτι όπου γυρίστηκε μεγάλο μέρος της πρώτης ταινίας της σειράς, αλλά, αυτό το σπίτι είναι καθαρό, Σοβαρά, είναι!», αναφέρει η αγγελία του Zillow πριν από την πώληση.
Το σπίτι περιγράφεται επίσης ως «ιδανικό για να δροσιστεί κανείς στις ζεστές ημέρες της Καλιφόρνιας ή για επικά πάρτι γύρω από την πισίνα. Επιπλέον, είναι πολύ πιο ασφαλές από το να χτίσεις μια πύλη για μια άλλη διάσταση!».

Επιπλέον, η καταχώρηση ανέφερε ότι υπάρχει χώρος για να προστεθεί ένα σπίτι πισίνας ή ένα βοηθητικό οίκημα για επιπλέον εισόδημα.

Η διεύθυνση 4267 Roxbury Street χρησιμοποιήθηκε ως ο βασικός χώρος γυρισμάτων για την αγαπημένη ταινία τρόμου που σκηνοθέτησε ο Tobe Hooper και έγραψε ο Steven Spielberg.
Η ταινία «Poltergeist» ακολουθεί την οικογένεια Freeling, καθώς αντιμετωπίζουν τρομακτικές παραφυσικές δραστηριότητες στο σπίτι τους και εστιάζει στη μικρότερη κόρη Carol Anne, η οποία απάγεται από κακόβουλα πνεύματα μέσα από μια πύλη στην ντουλάπα της.

Κέρδισε πάνω από 121 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ — Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής, Καλύτερου Μοντάζ Ηχητικών Εφέ και Καλύτερων Οπτικών Εφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ