Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

9χρονος βρήκε κινητό κάτω από τη μοκέτα, έψαχναν σε ποιον ανήκει -Το μυστήριο που έγινε viral στο TikTok


Ο εννιάχρονος Γκρέισον Κρόφορντ βρήκε ένα κινητό κάτω από τη μοκέτα στις σκάλες του σπιτιού του, και στο TikTok προκλήθηκε φρενίτιδα για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του.

Η μαμά του Γκρέισον, Ντι, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο δείχνοντας το μυστηριώδες κινητό που βρέθηκε σφηνωμένο κάτω από το χαλί. Το βίντεο συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές. Η μητέρα του αγοριού είπε ότι ο μικρός πέταξε από τη χαρά του νομίζοντας ότι βρήκε ένα iPhone, και εξήγησε πώς άρχισαν να αναζητούν αρχικά που το βρήκε ο 9χρονος και στη συνέχεια πώς τελικά βρέθηκε το κινητό κάτω από την μοκέτα.

@domeafavorstl What a blast from the past. This had to belong to the previous owners of our home we have lived here ten years. #hiddengems #lgphone #vintage ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

Η οικογένεια επικοινώνησε με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες σπιτιού για να ρωτήσει αν ήταν το τηλέφωνό τους, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα για αυτό. Στις 18 Αυγούστου, η Ντι και ο σύζυγός της άνοιξαν τελικά το τηλέφωνο με τη βοήθεια ενός φίλου τους τεχνικού. Λίγες μέρες αργότερα, η Ντι δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο TikTok, αποκαλύπτοντας το πικάντικο μήνυμα που βρήκε στα «απεσταλμένα» μηνύματα του τηλεφώνου. Το κείμενο υπαινίσσεται μια σεξουαλική σχέση μεταξύ ενός φίλου του ιδιοκτήτη του τηλεφώνου και κάποιου που ονομάζεται Atticus. Και αυτό το βίντεο έγινε viral και πολλοί ήταν οι χρήστες που είκαζαν ότι το τηλέφωνο ανήκε σε κάποιον millenial που σύντομα θα φρίκαρε επειδή τα μηνύματά του έβγαιναν στη φόρα.

Σε άλλο βίντεο, η Ντι αποκάλυψε ότι βρήκε μία φωτογραφία ενός σκύλου στο κινητό ο οποίος είχε απίστευτη ομοιότητα με τον σκύλο που είχε διασώσει η οικογένεια χρόνια πριν. Δείχνοντας μάλιστα σχετικές φωτογραφίες, η Ντι σχολίασε ότι «η ομοιότητα είναι τρελή».

@domeafavorstl I KNOW its not from 1997 but my son was very convincing in the first video ok?! 😂 What do we want to see next? Should i try to call ICE MOM and see if she knows who Addicus is?! Lets get 250 likes and follows and we will try to reach her! #reunited OH and of you like my hat, thanks 😃 i make them and i can make you one too! #customtruckerhat #truckerhat #hatbar #charms #burnerphone #hiddenphone #lgshine #vintagephone #texting #viralvideo #fypシ゚viral #harrystyles #thrifted ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

Βρέθηκε τελικά σε ποιον ανήκε το κινητό;

Στις 6 Σεπτεμβρίου, η Ντι επικοινώνησε με ένα άτομο που ήταν αποθηκευμένο στο ως «ICE Mom», (in case of emergency) δηλαδή ως επαφή για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αρχικά, η γυναίκα με την οποία επικοινώνησε η Ντι θεώρησε ότι πρόκειται για απάτη, στη συνέχεια όμως πείστηκε και της έδωσε απρόθυμα κάποιες πληροφορίες λέγοντάς της ότι πιθανόν το κινητό ανήκε στην κόρη της η οποία ζούσε σε διαμέρισμα πίσω από το σπίτι τους.

Τελικά, αν και οι δύο γυναίκες είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν, η «ICE Mom» ακύρωσε το ραντεβού ισχυριζόμενη ότι το κινητό τελικά ανήκει στην αδερφή και όχι στην κόρη της, και δεν το ήθελαν πίσω. «Αυτό είναι παράξενο. Θα ήθελα το τηλέφωνό μου πίσω και θα ήθελα να μάθω πώς έφτασε εκεί», σχολίασε ένα άτομο στο βίντεο .«Ο φίλος μου είπε ότι ξέρει πώς έφτασε εκεί. Ήταν ένα κλεμμένο τηλέφωνο. Η μπαταρία αφαιρέθηκε για να μην παρακολουθείται», είκασε ένας άλλος, ενώ άλλος χρήστης των κοινωνικών δικτύων σχολίασε: «Το καταλαβαίνω. Είμαι ιδιωτικός άνθρωπος - έχετε δείξει μηνύματα και πράγματα σε όλο τον κόσμο από το τηλέφωνο. Δεν θα ήθελα καμία σχέση με αυτό ακόμα κι αν είναι από πολλά χρόνια πριν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ