Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Νεκρός σταρ των Youtube και Instagram – Έπεσε από ύψος 200 μέτρων στις ιταλικές Άλπεις


Δημοφιλής Δανός YouTuber και influencer του Instagram με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, σκοτώθηκε από πτώση 200 μέτρων στις ιταλικές Άλπεις. Ο 22χρονος Albert Dyrlund, μαγνητοσκοπούσε ένα βίντεο, πριν χάσει τη ζωή του.

Η μητέρα του, Vibe Jørger Jensen, επιβεβαίωσε τον θάνατό το, ο οποίος αποτελεί ένα ακόμη τραγικό συμβάν σε μία σειρά περιστατικών, όπου influencer έχασαν τη ζωή τους ενώ τραβούσαν φωτογραφίες ή βίντεο σε επικίνδυνα σημεία.

Η μητέρα του Albert μιλώντας στο δανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TV2 ανέφερε ότι «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, αλλά θα ήθελα να το μάθουν οι θαυμαστές του».

Ο YouTuber είχε 171.000 συνδρομητές, σύμφωνα με το Newsweek. Το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας επιβεβαίωσε επίσης τον θάνατο του.

Ο Dyrlund είχε 235.000 ακόλουθους στο Instagram και ήταν γνωστός για τα τραγούδια του “Emoji” και “Waffles”, καθώς και την κωμική ταινία “Team Albert” του 2019. Ο κωμικός και μουσικός γύριζε περιεχόμενο για το ομώνυμο κανάλι του στο YouTube όταν έπεσε από το όρος Seceda στο Val Gardena.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ