Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Ο Άρης έριξε τριάρα στον Ατρόμητο και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμλογίας


Ο Άρης απέδειξε την ανωτερότητά του απέναντι στον Ατρόμητο και επικράτησε 3-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Τα γκολ των «κίτρινων» σημείωσαν οι Γκάνεα (22’), Σάσα (65’) και Σίλβα (80’).

Με μεγάλους πρωταγωνιστές και σκόρερ τον Κρίστιαν Γκάνεα και τον Λούκας Σάσα, οι οποίοι δεν ξεχώρισαν μόνο από το... πλατινέ μαλλί τους, ο Αρης κυριάρχησε του Ατρομήτου, επικράτησε 3-0 στο Κλ. Βικελίδης και βρέθηκε ξανά στη δεύτερη θέση της Super League καθώς προσπέρασε τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Οι Κίτρινοι ήταν αποτελεσματικοί, καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες την ομάδα του Περιστερίου κι επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος παραμένει σε καθοδική πορεία έχοντας μόλις μια νίκη τις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές...

Ο Αρης εξαρχής έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να δείχνει διάθεση για να επιτεθεί και να σκοράρει. Πράγμα που κατάφερε στο 22' με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Γκάνεα, ο οποίος κεραυνοβόλησε τον Θεοδωράκη στέλνοντας την μπάλα συστημένη στο «παραθυράκι» του τέρματός του. Οι Κίτρινοι συνέχισαν να πιέζουν και απείλησαν και με ένα δεύτερο αλλά η κεφαλιά του Σάσα στο 40' κατέληξε άουτ.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο Σάββας Παντελίδης προσπάθησε να διορθώσει την αρνητική εικόνα του Ατρομήτου με την είσοδο του Κωτσόπουλου, ωστόσο ατύχησε διότι ο Αρης στην πρώτη καλή στιγμή που είχε μετά την ανάπαυλα βρήκε και δεύτερο γκολ. Στο 65' ο Γκάνεα έκανε σέντρα ακριβείας στην περιοχή και ο Σάσα με θαυμάσια γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Ο Αρης συνέχισε δίχως να αφήσει το πόδι από το... γκάζι και στο 80' βρήκε και τρίτο γκολ με τον Σίλβα. Ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του Ατρομήτου, πάσαρε προς τον Μάνο, ο οποίος του επέστρεψε την μπάλα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-0.

Κίτρινες κάρτες: Δεληζήσης, Κάτσε - Νταβιώτης, Τομάσεβιτς

Άρης: Κούεστα, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ροζ, Σούντγκρεν (79' Σάκιτς), Σάσα (79' Κάτσε), Τζέγκο, Γκάμα, Μπρούνο (69' Σίλβα), Μπερτόγλιο (64' Μάνος), Μήτρογλου (64' Μήτρογλου). 

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο (77' Ούμπιδες), Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Νάτσος, Μουνίθ, Νταβιώτης (66' Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ (66' Ραμπέγιο), Εντομβόγκι (46' Κωτσόπουλος - 70' Μάτιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ