Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Νίκη με ανατροπή για ΠΑΟΚ επί την Ξάνθης, παρά τα... "παλτά"! - Γιατί, ρε Λουτσέσκου, δεν βάζεις το Μπίσεσβαρ;

Παρά τον μεγάλο αριθμό... "παλτών" που χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τελικά διόρθωσε την εικόνα (και, κυρίως, την ουσία) με τις αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλαγές που οδήγησαν στην νίκη επί της Ξάνθης με 2-1.

Την διαφορά την έκανε ουσιαστικά ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος μόλις μπήκε όχι μόνο άλλαξε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ αλλά πέτυχε άμεσα την ισοφάριση, βάζοντας τα θεμέλια για την ανατροπή του σκορ. Ένα σκορ που είχε διαμορφωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή από το 16΄ υπέρ της ομάδας της Θράκης.

Ο προπονητής του Δικεφάλου είχε στο αρχικό σχήμα τους Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Αζεβέδο, δηλαδή όλα τα... άμπαλα "παλτά" που διαθέτει στο ρόστερ του ως χαφ και στο άκρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ, αλλά και τον... σβαρνιάρη Λημνιό που δεν έχει τίποτα εκτός από σπριντ (και αυτά ανούσια).

Αυτή, δυστυχώς, είναι  πραγματικότητα και δεν διστάζουμε να την περιγράψουμε! Γιατί εμείς σκεφτόμαστε και την ευρωπαϊκή πορεία του Δικεφάλου στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού θεωρούμε σίγουρη τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League ανεξάρτητα με τις τελικές δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν. Και αν θέλουμε, που ΘΕΛΟΥΜΕ, να δούμε επιτέλους τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του κορυφαίου διασυλλογικού θεσμού, πρέπει να δούμε με ρεαλισμό τους παίκτες του.

ΝΑΙ θέτουμε νωρίς - νωρίς θέμα ματαγραφών στα χαφ και άμεσης αποχώρησης των "παλτών"...

Στο τέλος, αφήσαμε το ερώτημα: Γιατί, ρε Ραζβάν, δεν βάζεις στην αρχική ενδεκάδα τον Μπίσεσβαρ...; Τι κόλλημα έχεις...;

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με ένα γκολ και μία ασίστ και οι Κουλούρης (σκόραρε στην πρώτη επαφή) και Σάχοφ ήρθαν από τον πάγκο και έδωσαν νίκη Champions League στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Αζεβέντο (83' Κουλούρης), Κάνιας (67' Σάκχοφ), Μαουρίσιο, Λημνιός (67' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Κάμπος, Πρίγιοβιτς

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Φλίσκας, Σιλά, Λουσέρο, Καμαρά, Φασίδης (71' Μελιόπουλος), Τζουρίτσκοβιτς (62' Τριάδης), Γέντρισεκ (78' Μπρίτο), Κάστρο

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Εμμανουήλ Βλάσσης (Λασιθίου), Σπύρος Βασιλόπουλος (Έβρου)
Τέταρτος: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Γκολ: 68' Μπίσεσβαρ, 85' Κουλούρης / 16' Γέντρισεκ
Κίτρινες κάρτες: 28' Βαρέλα, 50' Κρέσπο, 83' Πρίγιοβιτς / 16' Κάστρο, 29' Τζουρίτσκοβιτς, 45' Σιλά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ