Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Σερβος διάσημος τενίστας: Είχα δεσμό με τη Νταϊάνα ενώ ήταν παντρεμένη (φωτογραφίες)

Νέος πονοκέφαλος στο παλάτι: Πρώην άσσος του τένις ισχυρίζεται ότι είχε δεσμό με τη Νταϊάνα ενώ ήταν παντρεμένη με τον Κάρολο.

Σέρβος πρώην άσσος του τένις ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχαν δεσμό μετά τη γνωριμία τους στο Wimbledon το 1987, ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Καρόλο.



Ο 52χρονος σήμερα Slobodan Živojinović, δήλωσε ότι η σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν τον είδε να παίζει στο Wimbledon, μετά από το οποίο ήρθαν «πολύ κοντά».

Ο Živojinović είπε ότι η Νταϊάνα τον παρακολουθούσε να παίζει τένις μέσα από τα σταντ του γηπέδου και όχι απο τις VIP θέσεις για να είναι πιο κοντά σε αυτόν.

Μιλώντας σε σερβική εφημερίδα, ο Živojinović είπε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1987 πριν από τον αγώνα του στο Wimbledon.

Είπε: «Στην πρώτη μας συνομιλία με ρώτησε αν είμαι ο τενίστας με το πιο γρήγορο σερβίς, και είπα "ναι”».

«Τότε με ρώτησε αν το σερβίς μου ήταν ακόμα δυνατό. Λίγο διάστημα αργότερα αρχίσαμε να βγαίνουμε».

Ο Σέρβος ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους συνεχίστηκε ενώ ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο και ενώ εκείνος είχε σχέση με την τότε αρραβωνιαστικιά του.



«Ήταν μια υπέροχη γυναίκα. Μαζί της θα μπορούσα να μιλάω για τα πάντα, ακόμα και τα απλά πράγματα έμοιαζαν συναρπαστικά» είπε στη συνέντευξή του.



«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν υπέροχο όταν κάποιος σαν κι αυτήν ερχόταν να παρακολουθήσει τον αγώνα και να με υποστηρίξει. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά με κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Πρόσθεσε επίσης ότι ο γιος του, Filip, θυμάται την πριγκίπισσα, αν και δεν είχε πιστέψει ποια ήταν. «Όταν του είπα ότι είναι πριγκίπισσα έμεινε έκπληκτος, γιατί κάθε παιδί έχει τη δική του εικόνα για το πώς μοιάζει μια πριγκίπισσα».

«Μπερδεύτηκε. Ωστόσο, ήταν πολύ καλή και το κατανόησε».



Ο Živojinović αποσύρθηκε το 1992, την ίδια χρονιά που παντρεύτηκε την σύζυγό του Lepa Brena, διάσημη Σέρβα λαϊκή τραγουδίστρια, με κουμπάρο τον Boris Becker.

Ο Zivojinovic, ο οποίος υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τένις της Σερβίας το διάστημα 2006 - 2011, κέρδισε δύο ατομικούς τίτλους (Χιούστον, 1986 και Σίδνεϊ, 1988), καθώς και οκτώ τίτλους στο διπλό.

Εφτασε στο Νο 19 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ