Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΣΤΑΗ

Σοβαρές εξελίξεις δρομολογούνται στην ΕΡΤ. Με απόφαση της διοίκησης της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, χθες αντί για την Έλλη Στάη, το δελτίο ειδήσεων παρουσιάστηκε από την Πηνελόπη Γαβρά. 
Προηγήθηκε η σύγκρουση της Έλλης Σταη με το διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλου, υποστηρίζοντας πως στο δελτίο επικρατεί πλέον «χάος» και πως έχει υποχωρήσει σημαντικά στη μάχη της θεαματικότητας, στον ανταγωνισμό με το Σκάι.

Χθες ενώ η Έλλη Σταη ανέβηκε στο Ραδιομέγαρο για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, με απόφαση της διοίκησης και αφού μεταφέρθηκαν τα όσα καταλόγιζε η δημοσιογράφος στο διευθυντή ειδήσεων, το δελτίο ανέλαβε η Πηνελόπη Γαβρά. Η κίνηση αυτή προκάλεσε νέα αναταραχή στο Ραδιομέγαρο με το ερώτημα για τη στρατηγική της ΕΡΤ στις ειδήσεις, και έρχεται σε συνέχεια της συνέντευξης της Έλλης Στάη στο «TV ΄Έθνος» στην οποία δήλωσε πως θέλει να παραμείνει, αλλά δεν ξέρει ποια είναι η στάση της διοίκησης.

Η αντιπαράθεση μεταξύ της Ε. Στάη και του Β. Θωμόπουλου, εκτιμάται πως θα συνεχιστεί, χωρίς να υπάρχουν προγνωστικά για το ποιος θα κερδίσει τελικά, καθώς είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, με κύριο ζητούμενο τη στάση των 3 κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Το γεγονός είναι πως το τελευταίο διάστημα η ΕΡΤ, μετά και τον ορισμό της νέας διοίκησης από το Σιμο Κεδίκογλου, προχώρησε σε προσλήψεις δημοσιογράφων σε θέσεις ειδικών συμβούλων με 3.000-3.500 ευρώ (μικτά), την ίδια ώρα που δεν έχουν καταβληθεί οι υπερωρίες στους υπόλοιπους εργαζομένους για την προεκλογική περίοδο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ