Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΝΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Μια σπέσιαλ καρμπονάρα με πένες στο φούρνο σας προτείνουμε για σήμερα. Θα γουστάρετε, πολύ, αφού είναι νόστιμη και εύκολη στο μαγείρεμα. Δείτε...

ΥΛΙΚΑ
  • 500 γραμ. πένες
  • 300 γραμ. γκούντα τριμμένο
  • 400 γραμ. μπέικον, ψιλοκομμένο
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • ελαιόλαδο
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μπέικον με το κρεμμυδάκι και μετά προσθέτουμε και τα μανιτάρια.
Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό. 
Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να απορροφηθεί το νερό. 
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γκούντα. 
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τις πένες, τις βουτυρώνουμε και τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ. 
Ρίχνουμε το μείγμα με τα μανιτάρια και το μπέικον πάνω στα ζυμαρικά και το ανακατεύουμε καλά. 
Πασπαλίζουμε όλο το πυρέξ με τριμμένο τυρί μέχρι να καλυφθεί εντελώς. 
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ