Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΜΠΙΕΡΖ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ UEFA

Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ παραδέχτηκε στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ ότι έχει να διορθώσει πολλά πράγματα στον ΑΡΗ.

Ως μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές προπονητών χαρακτηρίζει την μετακίνηση του Μίχαλ Πρόμπιερζ από την LKS Lodz στον ΑΡΗ η ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ η οποία φιλοξενεί συνέντευξη του νέου προπονητή του ΑΡΗ την οποία παραθέτουμε αναλυτικά

ΟΥΕΦΑ: Ήταν κάτι μη αναμενόμενο και έγινε πολύ γρήγορα η μεταγραφή. Πότε μιλήσατε με τον ΑΡΗ;

«Το καθοριστικό ραντεβού έγινε την Τρίτη. Από τότε όλα έγιναν πολύ γρήγορα και υπήρξε μεγάλη αποδοχή. Στην Ελλάδα αμέσως μετά την συνάντηση υπήρξαν οι πρώτες φήμες αλλά δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από την πλευρά μου μέχρι να υπάρξει συμφωνία».

ΟΥΕΦΑ: Ο ΑΡΗΣ το ανακοίνωσε την Πέμπτη το βράδυ, την Παρασκευή ήσασταν στην Ελλάδα και το Σάββατο κάνατε ντεμπούτο.

Όλα έγιναν ξαφνικά. Αν είχα στην αρχή δισταγμό; Ασφαλώς και είχα γιατί έπρεπε να συζητήσω με την οικογένειά μου ενώ είχα κι άλλες προτάσεις. Η οικογένεια κατάλαβε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία και από κοινού πήραμε την απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση.

ΟΥΕΦΑ: Υπήρξαν πολλές υποθέσεις για το αν θα καθόσασταν στον πάγκο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ή στο επόμενο παιχνίδι.

«Το ήξερα από την αρχή ότι ήθελα να καθίσω στον πάγκο. Ο προπονητής βλέπει πολλά περισσότερα από τον πάγκο από ότι στην εξέδρα και ήθελα όσο πιο σύντομα να αρχίζω να «διδάσκω» την φιλοσοφία μου στην ομάδα».

ΟΥΕΦΑ: Ηττηθήκατε με 2-3 στο ντεμπούτο σας από τον Ολυμπιακό αλλά δεν πρέπει να αισθάνεστε ντροπή;

«Είμαι ευχαριστημένος που οι παίκτες μου δεν παραδόθηκαν. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-2 αλλά παλέψαμε στα τελευταία 25΄ και αυτό μου άρεσε. Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι εύκολη και είναι προφανές ότι εδώ υπάρχει αυτό που πρέπει να χτίσουμε. Από την άλλη αν όλα ήταν καλά, κανείς δεν θα αναζητούσε καινούργιο προπονητή».

ΟΥΕΦΑ: Προφανώς και θα έχετε πολλά παράπονα από τους παίκτες σας σε συγκεκριμένα κομμάτι του παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Ναι γιατί αν δεν είχαμε ψηλούς παίκτες στην άμυνα και δεχόμασταν τρία γκολ θα είχα δίκιο να ένιωθα μεγάλη έκπληξη. Προφανώς και έχουμε ένα στοιχείο που θέλει πολύ μεγάλη βελτίωση».

ΟΥΕΦΑ: Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα «καυτό» και όσοι εμπλέκονται έχουν μεσογειακό ταμπεραμέντο.

«Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το ματς διακόπηκε τρεις φορές. Αυτό νομίζω είναι η καλύτερη απάντηση».

ΟΥΕΦΑ: Ποιος είναι ο στόχος σας στον ΑΡΗ; Να τον κρατήσετε στην κατηγορία ή να κατακτήσετε τίτλους;

«Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό, τι στα προηγούμενα παιχνίδια και να ανέβουμε στη βαθμολογία».

ΟΥΕΦΑ: Η κατάσταση στον ΑΡΗ είναι λίγο μπερδεμένη και δεν ξέρετε ακόμη σε ποια ακριβώς θέση είστε στη βαθμολογία αφού έχετε να δώσετε δυο ακόμη παιχνίδια.

«Έχουμε δώσει επτά παιχνίδια και υπάρχουν ομάδες που έχουν δώσει εννιά και είναι πιο κάτω από εμάς. Δεν έχει σημασία. Το πιο σημαντικό είναι η θέση που στο τέλος θα καταλάβουμε στη βαθμολογία να είναι αυτή που όλοι θέλουμε. Έχουμε μπροστά μας διακοπή δυο εβδομάδων να δουλέψουμε πάνω στο πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει.».

Περισσότερα στο www2.allaboutaris.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ