Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Ε, δεν είναι καλά ο άνθρωπος! Τελικά, όπως δείχνει, γενικά, η συμπεριφορά του, δεν πουλάει απλά τρέλα ο Γιώργος. Έχει "ιδιαίτερη" ψυχοσύνθεση συνολικά σαν οντότητα. Κάτι που έχει αντίκτυπο σε ολόκληρη την Ελλάδα, την οποία διασύρει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται για να δικαιολογεί την ανικανότητά του. Το ερώτημα είναι: Δεν το έχουν πάρει είδηση οι βουλευτές του ή το αντιλαμβάνονται αλλά φοβούνται μη χάσουν τις εδρούλες τους στη Βουλή; Διαβάστε τι (άλλο) είπε ο Παπανδρέου προχθές στις Κάννες...
Ο Γάλλος δημοσιογράφος και συνεργάτης της Liberation, Jean Quatremer, ανέφερε στο προσωπικό του twitter (http://twitter.com/#!/quatremer):
"Ο Παπανδρέου στο δείπνο της Τετάρτης δικαιολόγησε το δημοψήφισμα στους Ευρωπαίους ηγέτες και συγκεκριμένα στο Σαρκοζί, λέγοντας ότι το έκανε για να αποφύγει τον κίνδυνο πραξικοπήματος".
Σημειωτέον ότι η πηγή δεν είναι τυχαία, καθώς ο J. Quatremer ήταν παρών στις Κάννες, ενώ είναι εξειδικευμένος συντάκτης σε ευρωπαϊκά θέματα και συγγραφέας του blog "Παρασκήνια των Βρυξελλών".
Η ακριβής διατύπωση του Quatremer είναι: "Papandréou, lors du diner mercredi, a notamment justifié son référendum par le risque d'un coup d'Etat", ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε ότι "η είδηση για τον Παπανδρέου προκάλεσε θόρυβο στην Ελλάδα" (Mon tweet sur Papandréou invoquant une menace de coup d'Etat fait du bruit en Grèce).
Στην ανάλυσή του, ο δημοσιογράφος προσθέτει ότι "ο κ. Παπανδρέου, ενώπιον της οργής των Ευρωπαίων ηγετών για το δημοψήφισμα που αναγγέλθηκε χωρίς συνεννόηση μαζί τους, αναζήτησε δικαιολογία σε άθλιες και χονδροειδείς θεωρίες συνομωσίας, τις οποίες δεν ντράπηκε να διατυπώσει προς το Ν. Σαρκοζί και την Α. Μέρκελ".

Είναι δυνατόν να μιλά, ο πρωθυπουργός,  για πραξικόπημα στη σημερινή Ελλάδα, στην οποία η δημοκρατία είναι εδραιωμένη και ακλόνητη, αφού το μορφωτικό επίπεδο των Ελλήνων δεν βρίσκεται πλέον σε επίπεδα της 10ετίας του ’60, λειτουργούν εκατοντάδες ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, με το internet να παρέχει εκατομμύρια πληροφορίες και επικοινωνία με όλο τον κόσμο και, προπαντός, η χώρα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; 
Σε ποιους τα λέει αυτά ο Παπα...νδρέου; Είναι ισορροπημένο αυτό το μυαλό;

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ