Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!

Η Εθνική Ελλάδας στις 15 Νοεμβρίου έχει προγραμματισμένο φιλικό αγώνα με την Ρουμανία στην πόλη Ρόιτλινγκεν της Γερμανίας, που, όμως, όλα δείχνουν ότι δεν θα διεξαχθεί εκεί.


Και αυτό γιατί, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας σε μία πράξη που δεν δείχνει και την καλύτερη φιλοξενία έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο της γνωστοποίησε ότι ο φιλικός αγώνας δεν γίνεται να διεξαχθεί υπό το φόβο των επεισοδίων.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη σχετίζεται και με τις εξελίξεις στην Ελλάδα και πλέον η ΕΠΟ αναζητά λύση με νέο γήπεδο πιθανότατα στην Αυστρία. Στις 11 Νοεμβρίου η Ελλάδα δίνει άλλο ένα φιλικό με τη Ρωσία στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Φερνάντο Σάντος, πάντως, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 4/11/2011 (12μμ) στο ξενοδοχείο "Vouliagmeni Suites", στην οποία θα ανακοινώσει την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τους φιλικούς αγώνες με την Ρωσία (11/11) και την Ρουμανία.

5 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΟ "ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ", ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ,ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΟΥ BW) ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΕΣ";!;! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ-ΕΣ" ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΚΗΗΗΗ;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ... ΑΣΥΝΑΙΡΕΤΟ ΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ;
    ΑΑΑΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΕΣΥ. Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ!
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ AKOMH; ΓΙΑ... ΑΡΕΙΑΝΟ ΣΕ ΚΟΒΩ! ΕΞΩ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ!!!

    ΥΓ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BW,
    ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΖΕΥΚΤΙΚΟ <> ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ; ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ:"ΕΣΥ.Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...".
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ Ή ΣΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗ'Ι'ΝΟΥΣ;
    ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΘΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ, Ή ΤΟ IQ ΣΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ;
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ: ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΣ ΠΛΑΚΑ Μ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A!!! ΒW KAI KATI ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ. ΤΟ -Η- ΚΑΙ ΤΟ -ΟΙ-, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΡΘΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ. ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΚΗΗΗΗ... ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
    ΚΑΙ (ΞΑΝΑ)ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ