Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ"

Ο Τεχνικός Διευθυντής ξεκαθαρίζει τα πράγματα με σαφέστατο σχόλιό του στην ανάρτησή μας "ΦΑΓΑΜΕ ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!". 
Ο συντάκτης της σελίδας "Τα... εξ αμάξης" της εφημερίδας "Metrosport" αναφέρει:
"Ο Τεχνικός Διευθυντής, εκπλήσσεται με την ανάρτησή σας και οφείλει να πάρει θέση και να δώσει απάντηση για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μιας και το blog σας είναι από τα αγαπημένα του, δε θα μπορούσε να υπονοεί εσάς.
Βλέπετε, δε συνηθίζω να επιτίθεμαι σε αυτούς που α) συμπαθώ και κυρίως, β) που δε μου έχουν δώσει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΕΣ αφορμές. Αφήστε που μου… χρεώνουν δημοσιεύματά σας!..
Το δημοσίευμά μου είναι σαφές και αναφέρεται στα δυο ειδησεογραφικά SITES που εκμεταλλεύονται το όνομα του ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα πράγματα. Έγραψα λοιπόν:
"Μερίδα ΜΜΕ της πόλης, και αναφέρομαι σε ιστοσελίδες που εκμεταλλεύονται το όνομα του ΠΑΟΚ, με τη συμπεριφορά τους αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι απόλυτα ελεγχόμενες και κατευθυνόμενες από την ΠΑΕ. Και καλά η μία, την ξέραμε. Η άλλη όμως, που την είχαμε και σ΄ εκτίμηση;".
Έτσι ακριβώς. Και όπως σημειώσατε, «άλλο sites, και άλλο blogs». Κι επειδή δεν κρατάω τα λόγια μου, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θα έγραφα "και blogs… ". Αναφέρθηκα στα εν λόγω sites, κυρίως γιατί έχουν πρωτογενή παραγωγή ειδήσεων και το ένα είναι φερέφωνο της ΠΑΕ.
Επειδή για το πόρισμα έγραψα κυρίως εγώ και έγινε αναφορά κυρίως από τη «Μετροσπόρ» και το «Μετρόπολις», κυρίως, σε εμένα και σ΄ εμάς απευθύνονταν τα δημοσιεύματα, με στόχο να μας πλήξουν στα μάτια του κόσμου του ΠΑΟΚ: «Ορίστε, οι κακοί που γράψανε και ήρθε το ΣΔΟΕ στην ομάδα. Ορμήστε τους»…
Προσωπικά, δεν ανέχομαι από τους παριστάνοντες τους δημοσιογράφους, σφουγγοκωλάριους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μια είδηση ή ένα δωρεάν ταξιδάκι (και αναφέρομαι στο ένα και όχι στο άλλο site…), να με στοχοποιούν και να λένε «ορίστε ο εχθρός της ομάδας» και αυτό να περνάει στον κόσμο.
Μακάρι ο εισαγγελέας ν΄ ασχολούνταν με τα δημοσιεύματα και να έδινε εντολή να ελέγξει το ΣΔΟΕ τα βιβλία των ομάδων. Όπως προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ, το ΣΔΟΕ έκανε «ντου» χθες Πέμπτη και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Και σήμερα ήταν να πάει και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός! Να λοιπόν γιατί έγραψα για κακοστημένο σενάριο από τους αγράμματους της επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Όσο για το ΣΔΟΕ, ας ζητήσει το πόρισμα και τότε θα κλάψουνε μανούλες. Και τότε βέβαια, δε θα φταίει ο δημοσιογράφος που έγραψε για την κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση του Ζαγοράκη, αλλά αυτοί που έχουνε υποπέσει σε ποινικά και ΟΧΙ ΜΟΝΟ αδικήματα.
Όσον αφορά τη δική σας ανάρτηση, από τη στιγμή που δεν αναφέρετε πουθενά ότι η έρευνα έγινε εξ αιτίας των δημοσιευμάτων για το πόρισμα, δεν την εξέλαβα ως επίθεση σε βάρος μας.
Γι΄ αυτό και ξεπέρασα το δημοσίευμα και δεν συμπεριέλαβα και το blog σας στο κείμενό μου. Αλλιώς θα με ενοχλούσε, γιατί θα ήσασταν στον ίδιο παρανομαστή με τους άλλους.
Το ότι πάντως, οι… πηγές της ΠΑΕ δήλωσαν ότι δε βρέθηκε τίποτα, δεν είναι καθόλου μα καθόλου αξιόπιστο. Το αντίθετο, μάλιστα. Θα έπρεπε να σας υποψιάσει.
Μ΄ Εκτίμηση
Τεχνικός Διευθυντής"

Eaglebomb: Είστε σαφής κ. Τεχνικέ Διευθυντά...
Όσον αφορά τις "πηγές" γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι άνθρωποι του Τύπου θεωρούν "πηγές" και κάποιους "φίλους" ή "γνωστούς" που κινούνται μέσα στο χώρο για τον οποίο αναφερόμαστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και τόσο αξιόπιστες, πάντα. Αλλά δεν τις αγνοείς, κιόλας. Έτσι, απλά τις επικαλείσαι και... καθαρίζεις για να αποφύγεις την ευθύνη της υπογραφής σου... 
Όπως κι εσύ, έτσι κι εμείς... χρόνια στο κουρμπέτι...


ΥΓ. Η σελίδα... είναι τρέλα
Eaglebomb (+1 από Bombardinho που με ειδοποίησε για το σχόλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ