Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;

Νέα δημοσιεύματα σήμερα αναφέρονται στο κύμα "δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" που επικρατεί στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 
Υπάρχουν ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου οι οποίοι είναι απλήρωτοι από πέντε έως και οχτώ μήνες!
Ο μόνος που έχει να πληρωθεί μόνο δύο μήνες είναι ο Βιεϊρίνια με τον λόγο να είναι προφανέστατος.
Αντίθετα στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη οφείλεται... ένας ολόκληρος χρόνος αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει λαμβάνειν περίπου 800.000 ευρώ!!!
Οι υπόλοιποι παίκτες όπως προαναφέραμε έχουν να δουν χρήμα από πέντε έως και οχτώ ολόκληρους μήνες.
Το έχουμε γράψει και σε παλαιότερη ανάρτηση: Όταν ο "εργαζόμενος" δεν πληρώνεται και μάλιστα για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα, δεν "δουλεύει" με όρεξη. Και η μαλακία που λένε ορισμένοι (ακόμη και βετεράνοι) πως όταν μπαίνει ο ποδοσφαιριστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως δεν το σκέφτεται, δεν ισχύει. Νομίζω, την ίδια εκτίμηση κάνουν όσοι βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, δηλαδή έχουν να πληρωθούν από την εργασία τους μεγάλα χρονικά διαστήματα (δείτε τις απεργίες στα ΜΜΕ που πλήττονται τελευταία από την ίδια μάστιγα).
Το ερώτημα όμως που απασχολεί κάθε φίλο του ΠΑΟΚ, όταν μαθαίνει τέτοιες καταστάσεις, είνα: 
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, ΟΙ ΦΙΛΑΘΟΙ (οπαδοί, όπως θέλετε πείτε τους) ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; 
Γιατί, μιλάμε, για πολλά εκατομμύρια! Σ’ αυτά να προσθέσουμε τα έσοδα από τις υπόλοιπες "πηγές" (τηλεοπτικά, επιχορηγήσεις, χορηγοί, μπουτίκ... -μπουτικ;;;-, UEFA κλπ) που φτάνουν την εισροή στα ταμεία σε τεράστια νούμερα!
Είναι απαράδεκτο να μην πληρώνονται οι παίκτες.
Και ακόμη πιο απαράδεκτο είναι, όταν οι ποδοσφαιριστές, με το δίκιο τους αντιδρούν, να βάζετε τα επικοινωνιακά υποχείρια σας (αλλά και τους αντι-ΠΑΟΚτσήδες που είναι πάντα πρόθυμοι) να τους εκθέτουν στα μάτια (και στα αφτιά) των φίλων της ομάδας.

Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ