Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΣΑΜΡΟΚ - ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 20:00 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1

Στις 20:00 η τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας την αναμέτρηση της Σάμροκ Ρόβερς με τον ΠΑΟΚ. 
Μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ με 2-1 της Ιρλανδικής Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, οι "ασπρόμαυροι" ταξιδεύουν στο Δουβλίνο για την πρόκριση, κόντρα στους πρωταθλητές Ιρλανδίας. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Δικέφαλος ψάχνει το «τρίποντο» που θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα και παράλληλα, θα τον διατηρήσει σε θέση ισχύος, μπροστά από την Ρούμπιν Καζάν στη βαθμολογία του Ομίλου του.
Στην περιγραφή του αγώνα ο Μιχάλης Τσώχος και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Μπούζος.

Στις 22:05 ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει και το ΑΕΚ- Λοκομοτίβ Μόσχας. Με 3 ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ο Δικέφαλος δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για άλλη απώλεια και μόνο η νίκη, θα του επιτρέψει να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης θέσης, απέναντι στους Ρώσους. Το ματς πραγματοποιείται, τρεις μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπυ του Ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και η επιτυχία της Ένωσης θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο.
Στην περιγραφή του αγώνα ο Τάσος Κολλίντζας και στο ρεπορτάζ ο Αποστόλης Νταλούκας.

Αμέσως μετά, το κανάλι θα έχει την εκπομπή «EUROPA LEAGUE LIVE» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Όλες οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία καθώς και της ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ. Ανάλυση των Ομίλων και όπως πάντα, όλη η δράση με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τα παιχνίδια των αντιπάλων ομάδων, καθώς και όλες οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής του «Europa League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ