Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ... ΤΟΥ ΦΑΓΑΝΕ 10.000 ΕΥΡΩ!

Σπείρα παπατζήδων που κέρδισε σε λίγα λεπτά πάνω από 10.000 ευρώ από ασυνείδητο ηλικιωμένο εντόπισε η ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία της δημοτικής αστυνομία στις Συκιές Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των καθημερινών ελέγχων που διενεργεί η δημοτική αστυνομία εντόπισαν στη λαϊκή αγορά της οδού Ρήγα Φεραίου στη Δημοτική Ενότητα Συκεών, ένα άτομο που είχε στήσει υπαίθριο παράνομο παιχνίδι γνωστό με την επωνυμία «παπάς».
Αμέσως ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον ασυνείδητο «παπατζή», ενώ άλλα έξι άτομα, πιθανότητα μέλη της σπείρας, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του παράνομου παιχνιδιού θύμα φέρεται να έπεσε ένας ηλικιωμένος, ο οποίος εκτός του ότι έχασε όσα χρήματα είχε αρχικά μαζί του και στοιχημάτισε, κατήγγειλε ταυτόχρονα ότι του έκλεψαν από την τσέπη του παντελονιού του και 10.000 ευρώ, τα οποία είχε φέρει από το σπίτι του για να συνεχίσει το παιχνίδι!
Τόσο ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της συμμορίας, όσο και ο ηλικιωμένος κρατούνται από την αστυνομία, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία μέχρι αυτή την ώρα.
Επιπλέον, , οι ίδιοι δημοτικοί αστυνόμοι εντόπισαν και κατάσχεσαν 250 πειρατικά CD’s. Το «μαϊμού» εμπόρευμα κατασχέθηκε, ενώ στον αλλοδαπό μικροπωλητή που δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια θα επιβληθεί το προβλεπόμενο από το νόμο πρόστιμο.

Περισσότερα στο www.spnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ