Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ (και το σουτ) ΠΑΤΡΙΩΤΗ: Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Σέρτζιο Πρέιντα μίλησε στον «Sport 103fm» κι αναφέρθηκε στην κλήση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Εθνική της χώρας του.

Μάλιστα στο PAOK24 φιλοξενούμε (φαίνεται στη φωτογραφία) την επίσημη ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Πορτογαλίας.
«Πλέον είναι επίσημο, υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας», τόνισε ο κ. Πρέιντα και συμπλήρωσε: «Ισως κλήθηκε τώρα επειδή υπήρξε το ενδιαφέρον από την Εθνική Ελλάδας. Ο Βιεϊρίνια δεν είναι άγνωστος στην Πορτογαλία, συμμετέχει χρόνια στις μικρότερες εθνικές, τα πηγαίνει καλά στον ΠΑΟΚ... Ολοι θα ήθελαν να τον δουν και στην Εθνική Πορτογαλίας. Δεν γνωρίζω αν θα αγωνιστεί, πάντως είναι δύσκολο από τη στιγμή που στη θέση του παίζουν ποδοσφαιριστές όπως οι Νάνι, Ρονάλντο και Κουαρέσμα».
Μετά τον Βιεϊρίνια κι από τη στιγμή που ο παίκτης βρεθεί κοντά στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας, ο Λάζλο Μπόλονι θα κάνει προπόνηση με νεαρούς παίκτες, μια και οι διεθνείς έφθασαν τον αριθμό 11 (!), ενώ υπάρχουν και οι τραυματίες, Λίνο, Έτο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Αθανασιάδης και Ίβιτς.

Περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ