Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45 μας υποδέχεται με τα πιο εύγευστα, θρεπτικά και ξεχωριστά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Σήμερα Κυριακή 30 Νοεμβρίου, το επεισόδιο ξεκινάει με ψητή πανσέτα και τηγανητή πατατοσαλάτα για το κυριακάτικο τραπέζι. Αμέσως μετά, ο chef δείχνει πώς να φτιάξουμε ντοματίνια κονφί και πώς να τα αξιοποιήσουμε στα μαγειρέματα μας. Κάνουμε μάθημα γιαπωνέζικης κουζίνας και μαγειρεύουμε ένα κλασικό πιάτο: Ράμεν νουντλς με τραγανό κοτόπουλο. Σειρά έχει η υπέροχη γκρανόλα με βρώμη και ξηρούς καρπούς, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής ο Βαγγέλης σερβίρει γεμιστά ψητά μήλα με παγωτό κανέλα.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ