Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Από σουφλέ και λεμονάτο μοσχαράκι μέχρι βενετσιάνικο κέικ έχει στο σημερινό μενού του ο «Chef στην κουζίνα σας»


Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας  προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

Σήμερα Κυριακή 27 Απριλίου, ο chef ετοιμάζει αφράτο σουφλέ με χυλοπίτες, κολοκυθάκια και φέτα. Συνεχίζει, με χυλωμένο λεμονάτο μοσχαράκι με μανιτάρια, ένα πιάτο ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι. Ακόμα, φτιάχνει αφράτα στριφτάρια σφολιάτας, ένα σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας και δοκιμάζει ένα κλασικό σαγανάκι με κεφαλοτύρι που το σερβίρει με ένα ιδιαίτερο τσάτνεϋ ντοματοπιπεριάς. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, έρχεται ένα ιδιαίτερο βενετσιάνικο κέικ με αχλάδια και γκράπα.

«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές  με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ