Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Σήμερα Κυριακή 6 Απριλίου, η πρώτη συνταγή είναι μία τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια και χαλλούμι. Ακολουθούν πεντανόστιμα χοιρινά φιλετάκια με μία πλούσια σάλτσα με πορτσίνι και γλυκό κόκκινο κρασί. Ο chef φτιάχνει στο λεπτό μία αγαπημένη μακαρονάδα: Ταλιατέλες με κρασάτες γαρίδες και κολοκυθάκια, αλλά και τραγανά σπρινγκ ρολς λαχανικών που σερβίρονται με μία ιδιαίτερη σαλάτα με νουντλς. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με τούρτα με κρέμα λεμονιού και φράουλες, ένα πολύ εύκολο και δροσιστικό γλυκό για όλους.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ