Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025

Από μοσχαράκι χουνκιάρ, ταλιατέλες με σνίτσελ γαλοπούλας και μπισκότα μήλου, μέχρι κινέζικο μαγειρεύει σήμερα ο Βαγγέλης Δρίσκας


Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας  προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

Σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει τα μαγειρέματα  με πρωτότυπα τραγανά μπισκότα μήλου με μοναδικά αρώματα. Συνεχίζει με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι χουνκιάρ για το κυριακάτικο τραπέζι με τον πιο βελούδινο και νόστιμο πουρέ μελιτζάνας. Στη συνέχεια, φτιάχνει αγαπημένα ριγκατόνι με μπέικον και βότκα στο λεπτό. Τέλος, μαγειρεύει ταλιατέλες με τραγανά σνίτσελ γαλοπούλας και σάλτσα μανιταριών, και το επεισόδιο κλείνει με dan dan noodles, ένα θρυλικό πιάτο της κινέζικης κουζίνας.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνει πώς να μαγειρεύουμε τα νοστιμότερα πιάτα της ζωής μας! 

 «Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές  με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ