Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2024

"Open Kitchen" - Τι θα μαγειρέψουμε αυτή την εβδομάδα


Το «OPEN KITCHEN» έρχεται καθημερινά στις 16:50, με τα πιο νόστιμα πιάτα και τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις!

Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.

Η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, με ένα γρήγορο αλλά πεντανόστιμο πιάτο, βοδινό με σάλτσα πιπεριών στη φριτέζα αέρος. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος μας Δημήτρης Γρηγοράκης, δείχνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη vegan διατροφή, και τέλος η Ντίνα φτιάχνει την πιο εντυπωσιακή τσακαλωτή τυρόπιτα με τραγανό φύλλο και τέλεια γέμιση με φέτα.

Την Τρίτη, η γήινη γεύση των μανιταριών και το πικάντικο καλαθάκι Λήμνου, έρχονται για να απογειώσουν το κλασικό ριζότο. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος μας Δημήτρης Γρηγοράκης, εξηγεί γιατί τα παρεξηγημένα κόλλυβα αποτελούν την απόλυτη υπερτροφή, και για το τέλος, η Ντίνα μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά για υπέροχα σπιτικά μουστοκούλουρα με πετιμέζι.

Την Τετάρτη,  ένα αγαπημένο ιαπωνικό πιάτο έρχεται στην κουζίνα της Ντίνας, τραγανές γαρίδες τεμπούρα στη φριτέζα αέρος, με εκπληκτική γλυκόξινη σάλτσα. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, συστήνει την κατάλληλη διατροφή για την εμμηνόπαυση, και τέλος, η Ντίνα μας υποδέχεται με μια νόστιμη και θρεπτική τάρτα με τυριά και πολύχρωμα λαχανικά.

Την Πέμπτη, το μενού έχει αλμυρό κέικ, με παντζάρι, φέτα και καρύδια. Στη συνέχεια, φτιάχνουμε την πιο εύκολη πάστα σκόρδου που θα γίνει η πιο αγαπημένη μαγειρική συνήθεια. Τέλος, το αγαπημένο μας μήλο, μαζί με κανταΐφι και πλούσια καραμέλα θα κάνουν την πιο απολαυστική μηλόπιτα που έχουμε φανταστεί.

Η εβδομάδα κλείνει με ένα ταξίδι στην πανέμορφη Ισπανία, μέσω της παραδοσιακής τοπικής ομελέτας, με απίθανες λεπτοκομμένες πατάτες. Στη συνέχεια, η Ντίνα ετοιμάζει ένα εξαίρετο smoοthie για μικρούς και μεγάλους με ροζ γκρέιπφρουτ και ακτινίδιο, και τέλος, μας μαθαίνει όλα τα μυστικά για την πιο εντυπωσιακή πίτσα που φτιάχτηκε ποτέ, την διάσημη πίτσα Σικάγο.

«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ