Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ "ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ"!!

Το πανό που έγραφε "ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" που θα προσέξατε σίγουρα όσοι παρακολουθήσατε τον αγώνα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με τον ΑΠΟΕΛ, δεν το είχαν αναρτήσει οπαδοί της κυπριακής ομάδας, όπως νομίζαμε όλοι, αλλά οπαδοί της Ζενίτ!

"Κίνηση αλληλεγγύης" χαρακτήρισαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ την ανάρτηση αυτού του πανό από τους Ρώσους στο γήπεδο «Πετρόβσκι» στον χθεσινό μεταξύ τους αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι αρχικοί φόβοι των αρχών για τυχόν επεισόδια διαψεύστηκαν, καθώς οι οπαδοί συναντήθηκαν μεταξύ τους, και οι Ρώσοι οπαδοί τους εξέφρασαν την επιθυμία τους να αναρτήσουν το εν λόγω πανό. Την κίνηση όπως ήταν φυσικό δέχθηκαν με χαρά οι Κύπριοι οπαδοί.
Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ βρέθηκαν στο «Πετρόβσκι» και είχαν την ευκαιρία να πανηγύρισαν από κοντά την ιστορική πρόκριση της ομάδας τους στην επόμενη φάση του Champions League.
Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα οι οπαδοί της Ζενίτ κατά τη διάρκεια της διακοπής της αναμέτρησης λόγω των καπνογόνων που άναψαν, έκαψαν μία τούρκικη σημαία. Τέλος σύμφωνα με τα ρωσικά ρεπορτάζ, οι Ρώσοι οπαδοί αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο «για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους Κύπριους Ορθόδοξους αδερφούς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ