Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα 2024 - Οι ημερομηνίες και η επιστροφή στα θρανία


Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-2025, οι μαθητές περιμένουν με ανυπομονησία τις σχολικές αργίες και ειδικά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Για το σχολικό έτος 2024-2025, τα σχολεία αναμένεται να κλείσουν λίγο πριν την παραμονή Χριστουγέννων, προσφέροντας στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς δύο εβδομάδες ξεκούρασης και εορταστικής διάθεσης.

Η τελευταία μέρα μαθημάτων για τα Χριστούγεννα 2024

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας, τα σχολεία θα λειτουργήσουν για τελευταία φορά πριν τις γιορτές, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024. Η ημέρα αυτή θα είναι η τελευταία μέρα μαθημάτων, όπου τα σχολεία ενδέχεται να διοργανώσουν χριστουγεννιάτικες γιορτές ή άλλες εκδηλώσεις για τους μαθητές, ανάλογα με τον προγραμματισμό της κάθε σχολικής μονάδας. Αυτό σημαίνει ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά από τις 24 Δεκεμβρίου 2024.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα

Μετά την ξεκούραση των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι μαθητές θα επιστρέψουν στις σχολικές τους υποχρεώσεις την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2025, αμέσως μετά την αργία των Θεοφανείων και τη γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.

Ποιες είναι οι επόμενες σχολικές αργίες του 2025

Μετά τα Χριστούγεννα, οι μαθητές μπορούν να προσδοκούν και άλλες σχολικές αργίες, όπως το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις 3 Μαρτίου 2025, και τη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου, που θα προσφέρει μία επιπλέον ανάπαυλα για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σχολικές αργίες και τον προγραμματισμό της σχολικής χρονιάς, μπορείτε να ενημερώνεστε από τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας.

Χριστούγεννα 2024: Μία ανάσα ξεκούρασης για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές αποτελούν μία από τις αγαπημένες περιόδους για τους μαθητές, προσφέροντας χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους. Καλή ξεκούραση και χαρούμενες γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ