Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Σήμερα Σάββατο 26 Απριλίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με τη θρυλική πίτσα από το Detroit και δείχνει ποια τεχνική και ποια υλικά την κάνουν τόσο ιδιαίτερη. Συνεχίζει με αφράτα κεφτεδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου, μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους και μαγειρεύει ένα πεντανόστιμο ζουμερό ρολό κοτόπουλου με σάλτσα ρομέσκο. Στη συνέχεια, ετοιμάζει δύο ξεχωριστά finger food: αρωματικές ψητές φτερούγες κοτόπουλου και τραγανές κροκέτες με χαλαπένιο και γκούντα. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά, με μπανόφι στο ποτήρι, ένα από τα πιο απλά, γρήγορα και νόστιμα γλυκά.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ