Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Εφιάλτης για TikToker: Έκανε μια ζοφερή ανακάλυψη ανακαινίζοντας τον κήπο της


Μια ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε μια γυναίκα όταν αποφάσισε να ανακαινίσει τον κήπο του σπιτιού της.

Viral έχει γίνει το βίντεο μιας TikToker στις ΗΠΑ, το οποίο καταγράφει μια ανατριχιαστική ανακάλυψη που έκανε. Η Katie Santry από το Οχάιο έπεσε πάνω σε ένα φρικιαστικό θέαμα κάνοντας ανακαίνιση στον κήπο του σπιτιού της.

Την ώρα που η γυναίκα έσκαβε τον κήπο της και άνοιγε τρύπες για να στήσει νέο φράχτη εντόπισε κάτι, το οποίο στην αρχή φαίνεται να την μπέρδεψε αλλά λίγο αργότερα κατάλαβε τι ήταν. Στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο TikTok αποκάλυψε το αντικείμενο που βρήκε γράφοντας: «Γιατί είναι θαμμένο ένα χαλί στην αυλή μας;»,

Το μυστηριώδες χαλί βρέθηκε μισό μέτρο κάτω από το έδαφος και η Katie τρομοκρατημένη κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Αρχικά οι αστυνομικοί δεν φάνηκαν να ανησυχούν και προσπάθησαν να την ηρεμήσουν.

Ωστόσο, μερικές μέρες αργότερα επέστρεψαν μαζί με σκύλους Κ-9 και συνεργεία ανασκαφής, καθώς ανακάλυψαν ότι πριν από 5 χρόνια μια γυναίκα είχε εξαφανιστεί κοντά στην περιοχή. Παρόλα αυτά μετά από ανασκαφές που έγιναν στον κήπο δεν βρέθηκε κάποιο πτώμα.

Όμως, η Katie είδε το βίντεό της να γίνεται viral με εκατομμύρια προβολές ενώ οι ακόλουθοί της έφτασαν τα 2 εκατομμύρια. Η αστυνομία πάντως, εξακολουθεί να κάνει έρευνες στην συγκεκριμένη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ