Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Tην «πέταξαν» έξω από την πτήση επειδή είχε τροφικές αλλεργίες: «Δεν έπρεπε να το είχα πει;»


«Με κάποιο τρόπο με πέταξαν έξω από το αεροπλάνο επειδή έχω αλλεργία» είπε σοκαρισμένη η 29χρονη Ellie Brelis.

Μια γυναίκα έγινε πρόσφατα viral στο TikTok αφού ότι απομακρύνθηκε από μια πτήση από το Λος Άντζελες στη Βοστώνη λόγω της τροφικής της αλλεργίας.

Σε ένα εξοργιστικό βίντεο, η 29χρονη Ellie Brelis, ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας εξήγησε ότι επέστρεφε στο σπίτι της για να επισκεφτεί έναν γιατρό καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας..

Ωστόσο, όταν ενημέρωσε το πλήρωμα της πτήσης για την αλλεργία της στα οστρακοειδή και για το πού φυλάει τα φάρμακα της (EpiPens), ενημερώθηκε ότι πρέπει να αποβιβαστεί.

«Με κάποιο τρόπο όλα έγιναν πολύ γρήγορα και υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι γύρω μου. Ήμουν αρκετά αμήχανη και δεν καταλάβαινα πώς έγινε όλο αυτό το... .Έχω πετάξει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου και πάντα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα», δήλωσε στην Post.

Η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι το προσωπικό τη συνόδευσαν έξω από το αεροπλάνο, ενώ οι αποσκευές της συνέχισαν να ταξιδεύουν χωρίς αυτήν.

Στη συνέχεια, η TikToker γύρισε την κάμερα για να δείξει ένα αεροπλάνο να απογειώνεται, ισχυριζόμενη ότι αυτή ήταν η πτήση της.

Η Μπρέλις τόνισε ότι κουβαλάει πολλά EpiPens πάνω της και ταξιδεύει με πτήσεις της Delta εδώ και χρόνια αναφέροντας πάντα στο προσωπικό για την αλλεργία της πριν και κατά τη διάρκεια της επιβίβασης. Δεν είχε ποτέ πρόβλημα μέχρι το τελευταίο της ταξίδι.

«Εγώ φταίω; Δεν έπρεπε να είχα πει ότι έχω αλλεργία;» ρώτησε τους ακολούθους της στο TikTok.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ