Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ο αστυνομικός σκύλος «Roxy» συνέβαλε στη σύλληψη άνδρα για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης στη Θεσσαλονίκη


Συνελήφθη χθες, 22 Οκτωβρίου 2024, το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Roxy» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 40,2 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Επιπλέον σε υπόγειο χώρο της οικίας εντοπίστηκαν 5 φυτά κάνναβης σε γλάστρες, τα οποία και κατασχέθηκαν όπως επίσης κατασχέθηκε και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργειά τους (μετασχηματιστής, ανεμιστήρας, λαμπτήρας, υγρασιόμετρο, αεραγωγοί).

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 35 γραμμαρίων.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ