Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

"Open Kitchen": Τι μαγειρεύουμε αυτή την εβδομάδα


Το «OPEN KITCHEN» έρχεται καθημερινά στις 16:50, με τα πιο νόστιμα πιάτα και τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις!

Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.

Η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, με τα πιο λαχταριστά ρολάκια χωριάτικου φύλλου γεμιστά με χτυπητή. Στη συνέχεια, μαζί με τον διαιτολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη, ανακαλύπτουμε τα οφέλη από τα βασικά είδη της πολυαγαπημένης σοκολάτας και τέλος, η Ντίνα ετοιμάζει τα πιο νόστιμα και τραγανά λαδοκούλουρα, με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σταφίδες & σουσάμι.

Την Τρίτη, η Ντίνα βάζει στην κουζίνα της ένα από τα αγαπημένα της μαγειρικά υλικά, την κολοκύθα. Η μακαρονάδα με πέννες ριγέ, πλούσια κρέμα κολοκύθας και τραγανό μπέικον, απογειώνουν αυτή τη μαγική πρώτη ύλη και δημιουργούν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Στη συνέχεια, ο Πέτρος Πανούτσος, ειδικός σε θέματα βιολογικών και παραδοσιακών καλλιεργειών, δείχνει πώς να φυτέψουμε μπρόκολο και kale στη γλάστρα, ενώ για το τέλος, έρχονται οι πιο υγιεινές και νόστιμες κροκέτες αρακά, με μοτσαρέλα & δυόσμο.

Την Τετάρτη, το μενού έχει απολαυστικό μελωμένο οσομπούκο με πλούσια πικάντικη σάλτσα. Στη συνέχεια, η Ντίνα μας ταξιδεύει μέχρι τη Γαλλία και φτιάχνει την πιο παραδοσιακή κρέμα σοκολάτας, γνωστή ως chocolat liegeois.

Την Πέμπτη, το κέικ έχει την τιμητική του και η Ντίνα ετοιμάζει ένα απίθανο αλμυρό κέικ με φέτα & ελαιόλαδο. Τέλος, παρουσιάζει έναν διαφορετικό χαλβά ψυγείου με γάλα, μύρτιλα, άρωμα πορτοκαλιού και υπέροχη δροσερή γεύση.

Η εβδομάδα κλείνει με πεντανόστιμα ζυμαρικά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών.  Το πιάτο της ημέρας είναι λαχταριστή σπαγγετίνη, συνοδευόμενη από χειροποίητο κιμά από χωριάτικο λουκάνικο. Στη συνέχεια, η τέχνη του Art de la Table, φέρνει το μεγαλείο της φύσης στο τραπέζι του σπιτιού μας και τέλος, η Ντίνα φτιάχνει τα πιο ζουμερά αυθεντικά αμερικάνικα burger.

«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ