Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

O Γκόρντον Ράμσεϊ δοκίμασε το διαιτητικό ποτό της Ντούα Λίπα και η αντίδραση του έγινε viral: «Για όνομα του Θεού κορίτσι μου»


O σεφ του «Εφιάλτης στην Κουζίνα», Gordon Ramsey, δοκίμασε το διαιτητικό ποτό της Dua Lipa και η αντίδρασή του ήταν επική.

Η διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa δίχασε το κοινό της μετά από το αηδιαστικό ποτό, που δημιούργησε. αφού πρόσθεσε στην coca cola πίκλες. Το εν λόγω βίντεο στο TikTok έκανε πάταγο και μπήκαν στον πειρασμό να το δοκιμάσουν αρκετοί σεφ και μπάρμαν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Gordon Ramsay, ο οποίος είναι ένας από τους διασημότερους σεφ παγκοσμίως, και εκείνος που έφερε πρώτος την επιτυχημένη μαγειρική σειρά «Εφιάλτης στην Κουζίνα».

Ο 57χρονος θέλησε να δοκιμάσει αυτό το ιδιαίτερο κοκτέιλ της Dua Lipa, ανεβάζοντας ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σωστά, εντάξει, πάμε. Κόκα κόλα διαίτης μέσα, λίγος χυμός jalapeño, λίγος χυμός πίκλας, πίκλες μέσα, jalapeño μέσα και μετά το συμπληρώνουμε με λίγη ακόμα κόκα κόλα και λίγο ακόμα χυμό», λέει ο Ramsey στο βίντεο. «Εντάξει, πάμε.»

Πριν δοκιμάσει το πολυαναμενόμενο ποτό της Dua, είπε την κλασική ατάκα του, την οποία χρησιμοποιεί πριν κάθε του δοκιμή :«Really?».

Ο Ramsay δεν άντεξε ούτε να το καταπίει, και αμέσως μετά την δοκιμή του, το έφτυσε επιδεικτικά: «Dua Lipa για όνομα του Θεού κορίτσι μου!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Η ξεκαρδιστική απάντηση του έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο TikTok.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ